Redmi Note 8'e Android 11 gelir mi?

PhysicalDecline

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Wellington-Seattle
Öncelikle merhaba, Xiaomi Redmi Note 8 almaya karar verdim fakat Android 11 alacak mı almıycak mı konusunda çok belirsizlik var.

1) Android 11 alacak mı?
2) Hiç Android kullanmadım eğer Android 11 güncellemesi almıycaksa ne gibi sorunlar yaşarım?
3) Varsa başka telefon önerisi alabilirim. (2500 TL)
4) Telefonda çok oyun oynayan biri değilim aydı yıldı bir kere. Bu telefon beni 3-4 yıl götürür mü?
Şimdiden teşekkürler, bu arada konunun aciliyeti vardır görenler cevap verirse sevinirim.

O paraya Realme modeli olan telefonlar tavsiye ediliyordu sanırım.

Götürür merak etmeyin Android 11 güncellemesini de alır.

Samsung Galaxy M21 öneririm.

GSI var, ROM var. Almasa da olur.
Ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın açar mısınız?
M21 e baktım şimdi sizce redmi note 8 den iyi midir yani ikisi arasında çok kaldım.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca şu anda Samsung shop 200 TL geri ödemeli alıyorsunuz. Ayrıca birkaç kaynaktan baktım. Android 11 güncellemesi beklenmiyor.

Götürür merak etmeyin Android 11 güncellemesini de alır.
Böyle bir yazı gördüm ama , başka yerlerde de rastladım. Android 11 alcağından emin misiniz?

M21 batarya, işlemci, olarak daha iyi. Kamera açısından bakarsam M21 kamera olarak makro bulunmamakta. Bunların içinden sizin için hangisi önemliyse onu alabilirsin.

M.21 batarya, işlemci, olarak daha iyi. Kamera açısından bakarsam M.21 kamera olarak makro bulunmamakta. Bunların içinden sizin için hangisi önemliyse onu alabilirsin.

Snapdragon varmış Redmi'de o yüzden onu önerenler var sizce fark eder mi? Bir de Oppo Realme 6I ile Huawei P Smart s var bu son sorum teşekkürler hocam

1) Snapdragon ısınma sorunlarını aştığı için exynox yerine önerilebilir. Sizin için sıcaklık önemli mi bilemem.
2)Realme 6i yine aynı işlemci sorunu
Mediatek ısınma önemli değilse alınabilir. Yalnız bildirim ışığı yok.
3) Huawei P Smart S bunların yanında biraz düşük kalıyor.
Size şöyle söyleyeyim. Eğer oyun odaklı olup yanında güzel kamera derseniz M21.
Ama tamamen kamera odaklıyım derseniz Redmi Note 8 öneririm. Ayrıca Samsung M21'de bildirim ışığı yok. Ama NFC var.
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim. Ne de olsa bir kez telefon alıcaksanız düzgün almanız için önemli sorular. Bayiden alıcaksanız ordakilerede sormanız öneririm. Ne de olsa onlar daha tecrübelidir.

Snapdragon varmış Redmi'de o yüzden onu önerenler var sizce fark eder mi? Bir de Oppo Realme 6I ile Huawei P Smart s var bu son sorum teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…