Redmi Note 8'e Android 11 gelir mi?

Ya zaten android 11 güncellemesi alıcağını bilsem redmi note 8 i yarın alırım ama o sıkıntı onu ben bi araştırıyım. Sıcaklık ve kamera ve pil benim için en önemlileri kamera ve sıcaklık bakımından redmi önde fakat pilde m21. Gerçi beni 1 gün götürse yeter zaten fazlasında gözüm yok. Zaten pc var oyunda pek oynamam en fazla shadow fight 2 fln oynarsam oynarım. Herhalde şuan bütün şartlar göz önünde bulundurulunca Redmi Note 8 daha bi içime sindi. Size son bir sorum olacak daha sormam zaten karar verdim sayılır.
1) Redmi Note 8 kronik bir sıkıntısı olmazsa beni 3-4 yıl götürür mü? (iyi kullanımda)
2)Isınma problemi yaşamam di mi (yine günlük kullanımda)
3)En önemlisi bu soru (android 11 almaması beni ne gibi olumsuz etkiler)
Para olsa giderim alırım kötüyse atar yenisini alırım soru falanda sormam da işte para olmayınca araştırmak gerekiyor çöpe atmamak için.

Şimdiden çok teşekkür ederim yorduk sizi biraz
Ya zaten android 11 güncellemesi alıcağını bilsem redmi note 8 i yarın alırım ama o sıkıntı onu ben bi araştırıyım. Sıcaklık ve kamera ve pil benim için en önemlileri kamera ve sıcaklık bakımından redmi önde fakat pilde m21. Gerçi beni 1 gün götürse yeter zaten fazlasında gözüm yok. Zaten pc var oyunda pek oynamam en fazla shadow fight 2 fln oynarsam oynarım. Herhalde şuan bütün şartlar göz önünde bulundurulunca Redmi Note 8 daha bi içime sindi. Size son bir sorum olacak daha sormam zaten karar verdim sayılır.
1) Redmi Note 8 kronik bir sıkıntısı olmazsa beni 3-4 yıl götürür mü? (iyi kullanımda)
Para olsa giderim alırım kötüyse atar yenisini alırım soru falanda sormam da işte para olmayınca araştırmak gerekiyor çöpe atmamak için.

Kanka değmez o paraya Note 8. O telefonun ederi 2000 TL. Onun yerine Realme veya M31 falan al. Hiç olmazsa onlar parasını hak ediyor. Fan boy olarak algılamayın bu arada beni.
m31 2900TL ben bütçeyi 2500 a çok zor çıkardım. Realmeden hangi modeli önerirsinki? Realme 6 uçmuş 3000 üstüne onu alcaktım fiyat yükselmiş sence ne alıyım?

1) 3-4 yıl götüreceğini düşünüyorum. Tabi kronik sorun çıkmazsa.
2) Android 11 özelliklerini net olarak bilmiyorum. Başka bir konu açıp sorabilirsiniz.
3) Her telefon uzun ve sert bir kullanımda ısınır. Normal kullanım için sıkıntı yaratmaz.

Realme 6i. O da fazla olursa Realme 5i. Onun dışında bu da üzmez seni:

Son düzenleme:
B aktım sesli kontrol dışındı kayda değer bişey yok bence sağol.
Realme en sıkıntısız telefonlardan biridir. Tabii bir de AMOLED ekran kullansalar tadından yenmez.
Bak telefon iyi hele şarjı zaten çok iyi ama mediatekle ilgili uzun kulanımdı kötü yorumlar çok fazla o kafamı karıştırıyor , ısınma sorunu olmaz mı sencede?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…