Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 13 Nisan 2023 #21 Bedirhan2834 dedi: Tamam çok teşekkür ederim ben bu telefonu bence daha fazla bozmadan telefoncuya götüriyim yardımların için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... TWRP açılıyorsa TWRP'den dene ginko ROM'u yüklemeyi. Mi Flash klasörüne Log adında klasör oluşturmayı dene.
Bedirhan2834 dedi: Tamam çok teşekkür ederim ben bu telefonu bence daha fazla bozmadan telefoncuya götüriyim yardımların için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... TWRP açılıyorsa TWRP'den dene ginko ROM'u yüklemeyi. Mi Flash klasörüne Log adında klasör oluşturmayı dene.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #22 Bedirhan2834 dedi: Fastboot atarken böyle bir hata veriyor bu normal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Asıl sorunu şimdi anladım Mi FLASH20160830 sürümü indirin Mert258 dedi: TWRP açılıyorsa TWRP'den dene ginko ROM'u yüklemeyi. Mi Flash klasörüne Log adında klasör oluşturmayı dene. Genişletmek için tıkla... Eski sürümlerde öyle bir hata yok.
Bedirhan2834 dedi: Fastboot atarken böyle bir hata veriyor bu normal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Asıl sorunu şimdi anladım Mi FLASH20160830 sürümü indirin Mert258 dedi: TWRP açılıyorsa TWRP'den dene ginko ROM'u yüklemeyi. Mi Flash klasörüne Log adında klasör oluşturmayı dene. Genişletmek için tıkla... Eski sürümlerde öyle bir hata yok.
Bedirhan2834 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #23 freedomx dedi: Asıl sorunu şimdi anladım Mi FLASH20160830 sürümü indirin Eski sürümlerde öyle bir hata yok. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya gittim hallettim teşekkür ederim
freedomx dedi: Asıl sorunu şimdi anladım Mi FLASH20160830 sürümü indirin Eski sürümlerde öyle bir hata yok. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya gittim hallettim teşekkür ederim