R resulgezer06 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Merhaba, çok araştırdım ama bulamadım sorumun cevabını o yüzden buraya sormaya karar verdim. Twrp olmadan Orange Fox kurulabilir mi? Cihaz: Redmi Note 8
Merhaba, çok araştırdım ama bulamadım sorumun cevabını o yüzden buraya sormaya karar verdim. Twrp olmadan Orange Fox kurulabilir mi? Cihaz: Redmi Note 8
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.700 Makaleler 6 Çözümler 551 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 18 Haziran 2022 #2 TWRP olmadan OrangeFox kurulur. Bilgisayardan kuracaksınız zaten.
R resulgezer06 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Xantern dedi: TWRP olmadan OrangeFox kurulur. Bilgisayardan kuracaksınız zaten. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulacağını biliyorum zaten ama yine sormak istedim çünkü twrp yükleyince dosya isimleri karışık oluyor umarım Orange Fox ta aynı şey olmaz.
Xantern dedi: TWRP olmadan OrangeFox kurulur. Bilgisayardan kuracaksınız zaten. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulacağını biliyorum zaten ama yine sormak istedim çünkü twrp yükleyince dosya isimleri karışık oluyor umarım Orange Fox ta aynı şey olmaz.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.700 Makaleler 6 Çözümler 551 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 18 Haziran 2022 #4 resulgezer06 dedi: Nasıl kurulacağını biliyorum zaten ama yine sormak istedim çünkü TWRP yükleyince dosya isimleri karışık oluyor umarım orange fox ta aynı şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Orangefox da aynı. Onun için yükleyecekseniz uğraşmayın. Ben USB belleği telefona bağlayıp o şekilde yüklüyorum yükleyeceğimi. Android 13 ROM kurdum, bir tek orada TWRP dosyaları şifresizdi. Sanırım ROM ile alakası var bunun.
resulgezer06 dedi: Nasıl kurulacağını biliyorum zaten ama yine sormak istedim çünkü TWRP yükleyince dosya isimleri karışık oluyor umarım orange fox ta aynı şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Orangefox da aynı. Onun için yükleyecekseniz uğraşmayın. Ben USB belleği telefona bağlayıp o şekilde yüklüyorum yükleyeceğimi. Android 13 ROM kurdum, bir tek orada TWRP dosyaları şifresizdi. Sanırım ROM ile alakası var bunun.
R resulgezer06 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 Xantern dedi: Orangefox da aynı. Onun için yükleyecekseniz uğraşmayın. Ben USB belleği telefona bağlayıp o şekilde yüklüyorum yükleyeceğimi. Android 13 ROM kurdum, bir tek orada TWRP dosyaları şifresizdi. Sanırım ROM ile alakası var bunun. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım birkaç kaynakta baktım orange ile yükleyince sorun gitmiş bi bende deneyeceğim.
Xantern dedi: Orangefox da aynı. Onun için yükleyecekseniz uğraşmayın. Ben USB belleği telefona bağlayıp o şekilde yüklüyorum yükleyeceğimi. Android 13 ROM kurdum, bir tek orada TWRP dosyaları şifresizdi. Sanırım ROM ile alakası var bunun. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım birkaç kaynakta baktım orange ile yükleyince sorun gitmiş bi bende deneyeceğim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 18 Haziran 2022 #6 Xantern dedi: Android 13 ROM kurdum, bir tek orada TWRP dosyaları şifresizdi. Sanırım ROM ile alakası var bunun. Genişletmek için tıkla... DM-Verify olayı yüzünden oluyor. ROM'un ilk açılışından önce Magisk kurduğum zaman bende gidiyor. Bunun gibi bir şey denediniz mi?
Xantern dedi: Android 13 ROM kurdum, bir tek orada TWRP dosyaları şifresizdi. Sanırım ROM ile alakası var bunun. Genişletmek için tıkla... DM-Verify olayı yüzünden oluyor. ROM'un ilk açılışından önce Magisk kurduğum zaman bende gidiyor. Bunun gibi bir şey denediniz mi?
R resulgezer06 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #7 Hallettim hocam Orange Fox ta hiçbir sorun çıkmıyor bide magisk kürdüm çok güzel çalışıyor. resulgezer06 dedi: Hallettim hocam Orange Fox ta hiçbir sorun çıkmıyor bide magisk kürdüm çok güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... *Kurdum
Hallettim hocam Orange Fox ta hiçbir sorun çıkmıyor bide magisk kürdüm çok güzel çalışıyor. resulgezer06 dedi: Hallettim hocam Orange Fox ta hiçbir sorun çıkmıyor bide magisk kürdüm çok güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... *Kurdum