emon.51 Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #1 Yanlış ROM kurdum ve bootloader kilitlendi. Tekrar açmak için de Çin hesabı istiyor. Yardım edin. Nasıl çözebilirim bu durumu?
Yanlış ROM kurdum ve bootloader kilitlendi. Tekrar açmak için de Çin hesabı istiyor. Yardım edin. Nasıl çözebilirim bu durumu?
crafleyx34 Attopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-12700H Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB RAM: 16GB DDR4 3200MHz Depolama: 512GB NVMe SSD Ekran: 15.6" FHD IPS 144Hz İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Ekim 2025 #2 Ya servise vereceksin 20-30 gün sonra gelecek yada tanıdığın bir yazılımcı v.s varsa edl kullanarak yapacak.
Ya servise vereceksin 20-30 gün sonra gelecek yada tanıdığın bir yazılımcı v.s varsa edl kullanarak yapacak.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.512 Makaleler 3 Çözümler 25 7 Ekim 2025 #3 emon.51 dedi: Yanlış ROM kurdum ve bootloader kilitlendi. Tekrar açmak için de Çin hesabı istiyor. Yardım edin. Nasıl çözebilirim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Yetkili hesabı olmadan zor hocam. Para ile satanlar var ama alırsanız nasıl yapacaksınız yapabilecek misiniz bir de o var.
emon.51 dedi: Yanlış ROM kurdum ve bootloader kilitlendi. Tekrar açmak için de Çin hesabı istiyor. Yardım edin. Nasıl çözebilirim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Yetkili hesabı olmadan zor hocam. Para ile satanlar var ama alırsanız nasıl yapacaksınız yapabilecek misiniz bir de o var.