Redmi Note 9 (128/4) fazla RAM kullanma

apoow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Redmi Note 9 kullanıcısıyım telefon yurt dışı ve telefona MIUI 13 güncellemesi geldi yaparken telefon kendisini sürekli yeniden başlattı neyse ki telefona Mi Flash ile yeniden yazılımını attım IMEI'si de dahil. İnternette araştırdığıma göre pek çok kişinin telefonu MIUI 13 yüzünden kasma donma RAM'i fazla kullanma gibi sorunlar varmış çoğu kişi yeniden başlatmış bende MIUI 12.5 yazılımını attım bilerekten çünkü sanal bellek uzantısı ayar(+2 GB) bildiğim kadarıyla 12.5 de geldi telefon başta ta 12.5 idi ve yine 2.5GB RAM kullanıyor ve 1.5GB RAM kalıyor arka planda hiçbir şey çalışmadığı durumda oluyor çalışınca 1.2 GB kalıyor. Telefon 30 GB alan kullanıyorum 128 GB 4 GB RAM modeli.

Hocam yine iyiymiş. Bende S21U vardı 12+4 dü telefonu kullanmıyorken 4 GB boş ram oluyordu kullanınca 2 3 arasıydı ahah felaketti.

Hocam yine iyiymiş. Bende S21u vardı 12+4'dü telefonu kullanmıyorken 4 GB boş RAM oluyordu kullanınca 2 3 arasıydı ahah felaketti.

D kanka peki bana önerebileceğiniz ayar var mı ben kendi Redmi güvenlik uygulamasından yapıyorum hız arttır falan.

D kanka peki bana önerebileceğiniz ayar var mı ben kendi Redmi güvenlik uygulamasından yapıyorum hız arttır falan.
Pek bilgim yok ama 4GB bir telefon için çok şey beklemeyin bence. Ne yaparsanız yapın o bellek illaki bir uygulama açınca şişer arka planda çok şey çalıştırıyor android.

Hocam merhabalar bende de redmi note 9 mevcut yurtdışı güncelleme yapmak istiyorum sanal ram kullanmak için ama imei atma işini falan tam çözemedim bazıları diyor her roma atılmıyor imei diye bu konuda yardımcı bir video mevcut mudur bu cihazla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…