Merhaba herkese. İthalatçı garantili bir Redmi Note 9 aldım. Yalnız 4 GB RAM ve 128 GB hafıza diye aldım ama RAM 6 GB gösteriyor. CPU-Z ile de baktım yine 6 GB. İnternete bakıyorum bilgi yok. Bu nasıl oluyor? Ne aldım ben şimdi, kafam karıştı. Telefona baktım, kayıtlı ve her şey de orijinal.
Benim için hava hoş anlamaya çalışıyorum sadece. Kutusunda bile 4gb ram diyor. Fabrikada ramler mi karıştı ne oldu? Gerçekten 6 GB mi acaba? İnternette böyle bir bilgi de yok.
Size satan kişi Türkiye cihazı gibi Türkiye kutusunda satmış ama Türkiye üzerinde 6/128 modeli yok Redmi Note 9'un.
Aslında yabancı ülkelerdede yok 6/128 modeli...
Cihazın işlemcisini kontrol eder misiniz? Note 9 yerine Note 9 Pro yollamış olabilirler.
Yanlış biliyormuşum, cihazın 6/128 modeli var ama Türkiye üzerinde satılmıyor.
Satıcı yanlış biliyor büyük ihtimalle ve size Türkiye cihazı kutusunda yolladığı için 4 GB RAM yazıyor kutuda
Size satan kişi Türkiye cihazı gibi Türkiye kutusunda satmış ama Türkiye üzerinde 6/128 modeli yok Redmi Note 9'un.
Aslında yabancı ülkelerdede yok 6/128 modeli...
Cihazın işlemcisini kontrol eder misiniz? Note 9 yerine Note 9 Pro yollamış olabilirler.
Yanlış biliyormuşum, cihazın 6/128 modeli var ama Türkiye üzerinde satılmıyor.
Satıcı yanlış biliyor büyük ihtimalle ve size Türkiye cihazı kutusunda yolladığı için 4 GB RAM yazıyor kutuda