Redmi Note 9 4 GB modelde 6 GB RAM var

Xaayaah

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. İthalatçı garantili bir Redmi Note 9 aldım. Yalnız 4 GB RAM ve 128 GB hafıza diye aldım ama RAM 6 GB gösteriyor. CPU-Z ile de baktım yine 6 GB. İnternete bakıyorum bilgi yok. Bu nasıl oluyor? Ne aldım ben şimdi, kafam karıştı. Telefona baktım, kayıtlı ve her şey de orijinal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vicdan azabı duyuyorsan iade edebilirsin .

Vicdan azabı duyuyorsan iade edebilirsin .
Benim için hava hoş anlamaya çalışıyorum sadece. Kutusunda bile 4gb ram diyor. Fabrikada ramler mi karıştı ne oldu? Gerçekten 6 GB mi acaba? İnternette böyle bir bilgi de yok.

İlginç bilgisi olanlar açıklayabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20211119_112719.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20211119_112658.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 112
Size satan kişi Türkiye cihazı gibi Türkiye kutusunda satmış ama Türkiye üzerinde 6/128 modeli yok Redmi Note 9'un.

Aslında yabancı ülkelerdede yok 6/128 modeli...
Cihazın işlemcisini kontrol eder misiniz? Note 9 yerine Note 9 Pro yollamış olabilirler.

Yanlış biliyormuşum, cihazın 6/128 modeli var ama Türkiye üzerinde satılmıyor.
Satıcı yanlış biliyor büyük ihtimalle ve size Türkiye cihazı kutusunda yolladığı için 4 GB RAM yazıyor kutuda

Model numarasına bakınca Note 9 çıkıyor ama.
Değişik.

Görüntü Redmi Note 9 kanka. Pro'da kamera ortada, bunda ise yanda. Dış normal yani. İşlemciyi attım helio G80 diyordu böyle gösteriyor şimdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-11-19-11-35-59-563_com.cpuid.cpu_z.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 92
Model numarasına bakınca Note 9 çıkıyor ama.
Değişik.

Düzenledim hocam mesajı.
GSM arena üzerinden kontrol ettim, harbiden varmış cihazın 6/128 modeli.
Görüntü Redmi Note 9 kanka. Pro'da kamera ortada, bunda ise yanda. Dış normal yani. İşlemciyi attım helio G80 diyordu böyle gösteriyor şimdi.

Cihaz Note 9 hocam, size Türkiye'de olmayan 6/128 modeli gelmiş. Satıcı Türkiye cihazı ile aynı kutuya koyduğu için 4 GB RAM yazıyor kutuda

Vay be ne ballı adammışım iyi o zaman keyfine bakayım bir sıkıntı yok. Üstelik netteki en ucuz fiyattan olanını seçtim aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…