Çözüldü Redmi Note 9 açılış ekranında takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yemre57

Yoctopat
Daha fazla  
Telefonum donmuştu, yeniden başlattım ve Redmi yazısında takılı kaldı. Ne yapabilirim? Yardım edin.

Çözüm
Güç tuşuna ekran kapanana kadar basılı tutun, geri açıldığında aynı sorunun olup olmadığını kontrol edin. Olmazsa kapalı haldeyken ses arttırma tuşuna basılı tutarak açın, Recovery menüsüne gireceksiniz. Oradan güvenli modda başlatmayı veya wipe atmayı deneyin.
Güç tuşuna ekran kapanana kadar basılı tutun, geri açıldığında aynı sorunun olup olmadığını kontrol edin. Olmazsa kapalı haldeyken ses arttırma tuşuna basılı tutarak açın, Recovery menüsüne gireceksiniz. Oradan güvenli modda başlatmayı veya wipe atmayı deneyin.

Çözüm
Telefonum donmuştu, yeniden başlattım ve Redmi yazısında takılı kaldı. Ne yapabilirim? Yardım edin.
Güç tuşu + ses arttırma tuşu telefona "Zorla kapat" komutu verir. Telefonu zorla kapatın ve yeniden açmayı deneyin. Olmazsa recovery üzerinden formatlayın.

Güç tuşu + ses arttırma tuşu telefona "zorla kapat" komutu verir. Telefonu zorla kapatın ve yeniden açmayı deneyin. Olmazsa recovery üzerinden formatlayın.

Üstte de bir çözüm yolu var ikisini de deneyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyleri yazmış zaten. Yalnız ses verme tuşuna basmayın ilk seferde, zorla kapatmak için güç tuşu yeterli.
Değil. Xiaomi telefonlarda belki öyle olabilir ama normalde tüm telefonlarda ses açma +güç tuşu zorla kapatır telefonu.

Değil. Xiaomi telefonlarda belki öyle olabilir ama normalde tüm telefonlarda ses açma +güç tuşu zorla kapatır telefonu.
Yine yanlış. Sadece telefon değil, neredeyse her cihaz sadece güç tuşuyla zorla kapatılır. Televizyonunda da, bilgisayarında da, konsolunda da deneyebilirsin bunu.

Yine yanlış. Sadece telefon değil, neredeyse her cihaz sadece güç tuşuyla zorla kapatılır. Televizyonunda da, bilgisayarında da, konsolunda da deneyebilirsin bunu.
Boot loop'a girmiş bir telefonda dene bakalım güç tuşu tek başına etki ediyor mu. Televizyon, bilgisayar ve konsol telefondan farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…