uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 26 Mart 2023 #11 Synth36 dedi: Hocam deneyeceğim olmasa telefoncu kaça yapar? Hayır. Genişletmek için tıkla... Her türlü oluyor, dikkatli bir şekilde izleyerek yapın çözülecektir.
Synth36 dedi: Hocam deneyeceğim olmasa telefoncu kaça yapar? Hayır. Genişletmek için tıkla... Her türlü oluyor, dikkatli bir şekilde izleyerek yapın çözülecektir.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #12 uzeyirmehdizade dedi: Bende Redmi Note 9 kullanıyorum, brick olunca attığım videodaki yöntem ile düzeltiyorum. Fastboot'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bunda telefon kapalı benimki açık kapanmıyor.
uzeyirmehdizade dedi: Bende Redmi Note 9 kullanıyorum, brick olunca attığım videodaki yöntem ile düzeltiyorum. Fastboot'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bunda telefon kapalı benimki açık kapanmıyor.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #13 Synth36 dedi: Hocam ama fasatboot ve recovery girmiyor TWRP ile attım. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 da ROM'lar çok karışık bricklemeye müsait bir cihaz. Fastboota bile girmiyorsa yanlış cihazın ROM'unu kurdun demek. Sıkıntılı iş edl ROM atılması gerek telefoncu şart
Synth36 dedi: Hocam ama fasatboot ve recovery girmiyor TWRP ile attım. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 da ROM'lar çok karışık bricklemeye müsait bir cihaz. Fastboota bile girmiyorsa yanlış cihazın ROM'unu kurdun demek. Sıkıntılı iş edl ROM atılması gerek telefoncu şart
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 26 Mart 2023 #14 Synth36 dedi: Hocam bunda telefon kapalı benimki açık kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... Kapanıp açılmıyor mu?
Synth36 dedi: Hocam bunda telefon kapalı benimki açık kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... Kapanıp açılmıyor mu?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #15 uzeyirmehdizade dedi: Kapanıp açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam burada adamda waiting for device yazıyor bence böyle yazıyor. Dosya Ekleri Capture.PNG 65,5 KB · Görüntüleme: 42
uzeyirmehdizade dedi: Kapanıp açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam burada adamda waiting for device yazıyor bence böyle yazıyor.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 26 Mart 2023 #16 Synth36 dedi: Hocam burada adamda waiting for device yazıyor bence böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Diğerini deneyin altta yazılanları dikkatlice okuyun.
Synth36 dedi: Hocam burada adamda waiting for device yazıyor bence böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Diğerini deneyin altta yazılanları dikkatlice okuyun.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #17 uzeyirmehdizade dedi: Diğerini deneyin altta yazılanları dikkatlice okuyun. Genişletmek için tıkla... Olmuyorlar ayrıca benim telefon açılıp kapanıyor adam kapalıyken flashlıyor bende açık.
uzeyirmehdizade dedi: Diğerini deneyin altta yazılanları dikkatlice okuyun. Genişletmek için tıkla... Olmuyorlar ayrıca benim telefon açılıp kapanıyor adam kapalıyken flashlıyor bende açık.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 26 Mart 2023 #18 Synth36 dedi: Olmuyorlar ayrıca benim telefon açılıp kapanıyor adam kapalıyken flashlıyor bende açık. Genişletmek için tıkla... Telefon kapandığı zaman ses yükseltme tuşuna basılı tutun olacaktır.
Synth36 dedi: Olmuyorlar ayrıca benim telefon açılıp kapanıyor adam kapalıyken flashlıyor bende açık. Genişletmek için tıkla... Telefon kapandığı zaman ses yükseltme tuşuna basılı tutun olacaktır.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #19 uzeyirmehdizade dedi: Telefon kapandığı zaman ses yükseltme tuşuna basılı tutun olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu atlasam olur mu? Dosya Ekleri Capture.PNG 15,7 KB · Görüntüleme: 34
uzeyirmehdizade dedi: Telefon kapandığı zaman ses yükseltme tuşuna basılı tutun olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu atlasam olur mu?
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 26 Mart 2023 #20 Synth36 dedi: Hocam bunu atlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Videodakileri yapın atlamadan.