Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #21 uzeyirmehdizade dedi: Videodakileri yapın atlamadan. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.483 Çözümler 4 26 Mart 2023 #22 Hangi adımı yapamadınız?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #23 uzeyirmehdizade dedi: Hangi adımı yapamadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bypass yapamamıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoki ile yaptım tel kapanıyor artık alttaki hatayı alıyorum. uzeyirmehdizade dedi: Hangi adımı yapamadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosyayı nerede bulabilirim. Dosya Ekleri Capture.PNG 72,7 KB · Görüntüleme: 27 Capture.PNG 500,2 KB · Görüntüleme: 38
uzeyirmehdizade dedi: Hangi adımı yapamadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bypass yapamamıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoki ile yaptım tel kapanıyor artık alttaki hatayı alıyorum. uzeyirmehdizade dedi: Hangi adımı yapamadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosyayı nerede bulabilirim.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.483 Çözümler 4 26 Mart 2023 #24 Synth36 dedi: Hocam bypass yapamamıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoki ile yaptım tel kapanıyor artık alttaki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapandıysa benim attığım videodaki kapandıkdan sonraki adımları uygulayın.
Synth36 dedi: Hocam bypass yapamamıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoki ile yaptım tel kapanıyor artık alttaki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapandıysa benim attığım videodaki kapandıkdan sonraki adımları uygulayın.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #25 uzeyirmehdizade dedi: Kapandıysa benim attığım videodaki kapandıktan sonraki adımları uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba telefoncu lazım. Dosya Ekleri Capture.PNG 13,6 KB · Görüntüleme: 24
uzeyirmehdizade dedi: Kapandıysa benim attığım videodaki kapandıktan sonraki adımları uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba telefoncu lazım.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.483 Çözümler 4 26 Mart 2023 #26 Synth36 dedi: Hocam galiba telefoncu lazım. Genişletmek için tıkla... Böyle yaptınız değil mi?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #27 uzeyirmehdizade dedi: Eki Görüntüle 1715943 Böyle yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Dosya Ekleri Capture.PNG 9,6 KB · Görüntüleme: 33
uzeyirmehdizade dedi: Eki Görüntüle 1715943 Böyle yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.483 Çözümler 4 26 Mart 2023 #28 Synth36 dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Yanlış yapmışsınız attığımdaki gibi yapın.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #29 uzeyirmehdizade dedi: Yanlış yapmışsınız attığımdaki gibi yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam değişmiyor aynı.
uzeyirmehdizade dedi: Yanlış yapmışsınız attığımdaki gibi yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam değişmiyor aynı.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.483 Çözümler 4 26 Mart 2023 #30 Burayı da yaptınız değil mi?