L Lejyon Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Geçen gün batarya değiştirdim değişim sonrasında fark ettim. Hoparlörden ses gidiyor ama ana mikrofondan gitmiyor. Ama bazen ara sıra çalışıp tekrar bozuluyor. Tamirciye söylediğim zaman benim mikrofonla isim yoktu diyor.
Geçen gün batarya değiştirdim değişim sonrasında fark ettim. Hoparlörden ses gidiyor ama ana mikrofondan gitmiyor. Ama bazen ara sıra çalışıp tekrar bozuluyor. Tamirciye söylediğim zaman benim mikrofonla isim yoktu diyor.
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 14 Ocak 2024 #2 Tamirci batarya değişimi sırasında mikrofon devresine zarar vermiş olabilir. Farklı bir yere gösterin cihazı Artı 0 Eksi
Tamirci batarya değişimi sırasında mikrofon devresine zarar vermiş olabilir. Farklı bir yere gösterin cihazı
KS KS L Lejyon Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 BlackShot dedi: Tamirci batarya değişimi sırasında mikrofon devresine zarar vermiş olabilir. Farklı bir yere gösterin cihazı. Genişletmek için tıkla... İyide mikrofon şarj girişinde değilmi Note 9 modelinde Artı 0 Eksi
BlackShot dedi: Tamirci batarya değişimi sırasında mikrofon devresine zarar vermiş olabilir. Farklı bir yere gösterin cihazı. Genişletmek için tıkla... İyide mikrofon şarj girişinde değilmi Note 9 modelinde