Custom ROM Recovery Redmi Note 9 brick oldu

bysyloxy

Decapat
Daha fazla  
Telefon yurtdışıdır. Başta MIUI 12.5'ten 13'e güncelledim sorun çıkmadı. Ancak telefonu sıfırladığımda telefon mi yazısında kalıyor açılıp kapanıyor ve MIUI recovery 5.0'da kalıyor. @paulhayranı @codefl0w önceki konularda yardımcı olmuştunuz. Ben de oradan ilerledim ancak bilgisayar telefonu görmüyor. Görüyor ancak USB arızalı-tespit edilemedi gibi hatalar alıyorum. Yani sürücüleri kurmama rağmen cihazı görmüyor ve MediaTek yazmıyor.

Önceki forumdaki hata bende de var.

Link: https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/helppls-png.1826806/

Yani aygıt yöneticisinde linkteki gibi görünüyor. Libusb programında görünmüyor.

En kısa sürede yardım edin. @paulhayranı @codefl0w

Edit: Telefona IMEI atılmıştı.

@paulhayranı @codefl0w luffen geri dönüş yapın

@Kullanıcı311 hocam yardımcı olur musun?​

Son düzenleme:
Recovery üzerinden format data seçeneğini seçtiniz mi? En kolay yol olarak onu denemelisiniz.

Ayrıca, recovery menüsünde "NVDATA Corrupted" yazıyor mu?

Recovery üzerinden format data seçeneğini seçtiniz mi? En kolay yol olarak onu denemelisiniz.

Ayrıca, recovery menüsünde "nvdata corrupted" yazıyor mu?

Hocam 100 defa wipe data yazmışımdır ama olmadı. Önceki konuda ki her şeyi kurdum ancak MediaTek yazmıyor. "USB aygıtı tanınamadı-Sorunlu" tarzı şeyler yazıyor.

Yukarıdaki gibi driverleri kurmama rağmen böyle yazıyor.

Recovery menude "NVDATA Corrupted" yazıyor kırmızıyla.

Recovery menude "NVDATA Corrupted" yazıyor kırmızıyla.
Güncelleme sahte sertifikaları silmiş, cihaz kaçak IMEI ile açılmayı reddediyor.

Fastboot'a girebilirseniz fastboot erase nvdata yazarak kurtulabilirsiniz ancak şebekeniz olmayacaktır. Yasal olmaması nedeniye maalesef o konuda yardımcı olamıyorum.

Fastboottan Stock ROM'u attıktan sonra recovery kurup, sonrasında telefonunuza uygun Custom ROM'u kurabilirsiniz.

İnternetten, YouTube'dan bakabilirsiniz hocam. Videolu daha anlaşılır olur.

Hocam fastboot a girebiliyorum ancak sertifikaları yüklediğim halde bilgisayar görseldeki isimle geliyor

Hocam fastboot a girebiliyorum ancak sertifikaları yüklediğim halde bilgisayar görseldeki isimle geliyor
Cihaz sertifikalarını kastediyordum.

Sorununuza gelirsek, fastboot sürücülerini tekrar kurmayı deneyin.

Hocam bütün sürücüleri kurdum ama yok görseldeki gibi aynı hatayı veriyor

Hocam bütün sürücüleri kurdum ama yok görseldeki gibi aynı hatayı veriyor
SPFT ile stock yazılım atabilirsiniz. Halihazırda burada paylaşılmış bir çeviriyi bırakıyorum, yardım gerekirse buradan devam ederiz.

Hocam bu diğer hesabım sorunu telefoncuda çözdm hemen yanımda ara filmi değiştirince oldu. Birde hocam bu hesapta yeni konu açıp sizi etiketledim onada bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…