Custom ROM Redmi Note 9 Custom ROM önerisi

ErenPredator

Centipat
Yer
Mars
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Xiaomi Redmi Note 9 ( M2003J15SS merlin) cihazını kullanıyorum ama telefon ağır çalıştığı için Custom ROM kurmaya karar verdim. Nasıl kurarım ve hangi Custom ROM'u önerirsiniz?
Not1: Pil optimizasyonu ve RAM kullanımı iyi olursa çok iyi olur.
Not2: TWRP yeni sürümü (3.7.0) kuramıyorum telefon açılmıyor eski sürüm kurmak zorundayım.
Not3: MIUI 12.5.1 kullanıyorum bu Firmware ile uyumlu olursa çok iyi olur.
Teşekkürler.
@Eminss0

Öncelikle varsa eğer TWRP kurmak zorunda değilsiniz. OrangeFox oldukça güzel çalışıyor. Kendi cihazımda da kurulu ve TWRP'den çok daha verimli çalışıyor. TWRP'nin çözemediği datayı tek başına rahatça çözebiliyor.

Custom ROM konusuna gelirsek;
crDroid.net - Download crDroid v10 for Redmi Note 9 (merlinx) (Artık geliştirilmiyor.)
Project Elixir [Custom ROM] - Browse /thirteen/merlinx at SourceForge.net (Project Elixir - Artık geliştirilmiyor.)
Xiaomi Redmi Note 9 (merlinx) - PixelExperience (Artık geliştirilmiyor.)

Diğer bildiğim hiçbir ROM'da sizin cihaza destek yok. Olanlar da Android 13'de kalmış.

Öncelikle varsa eğer TWRP kurmak zorunda değilsiniz. OrangeFox oldukça güzel çalışıyor. Kendi cihazımda da kurulu ve TWRP'den çok daha verimli çalışıyor. TWRP'nin çözemediği datayı tek başına rahatça çözebiliyor.

crDroid.net - Download crDroid v10 for Redmi Note 9 (merlinx) (artık geliştirilmiyor.)
Project Elixir [Custom ROM] - Browse /thirteen/merlinx at SourceForge.net (Project Elixir - artık geliştirilmiyor.)
Xiaomi Redmi Note 9 (merlinx) - PixelExperience (artık geliştirilmiyor.)

Diğer bildiğim hiçbir ROM'da sizin cihaza destek yok. Olanlar da Android 13'te kalmış.

Merlinx değil merlin cihaz.
Düzenleme: Sorun çıkartmaz, deneyebilirsiniz.

crDroid.net - Download crDroid v10 for Redmi Note 9 (merlinx) (artık geliştirilmiyor.)
Project Elixir [Custom ROM] - Browse /thirteen/merlinx at SourceForge.net (Project Elixir - artık geliştirilmiyor.)

Diğer bildiğim hiçbir ROM'da sizin cihaza destek yok. Olanlar da Android 13'te kalmış.

Unofficial Project Elixir var Android 15, isterseniz atabilirim @ErenPredator

Son düzenleme:

OrangeFox Recovery'i merlin için bulamadım TWRP 3.4.2b versiyonunu kullanabilir miyim?

Hocam eğer performansı iyiyse atın ve MIUI 12.5.1 Firmware ile uygun mudur?

PixelExperience 12 Plus merlinx sürümünü denedim fakat TWRP içinden yüklerken sorun çıktı.
Not: TWRP 3.6.2 sürümünü kullanıyordum.

İsterseniz verdiği hatayı paylaşayım daha detaylı olur.
Hata: ZIP dosyası indirilemiyor.

PixelExperience 12 Plus merlinx sürümünü denedim fakat TWRP içinden yüklerken sorun çıktı.
Not: TWRP 3.6.2 sürümünü kullanıyordum.

İsterseniz verdiği hatayı paylaşayım daha detaylı olur.
Hata: ZIP dosyası indirilemiyor.

PixelExperience'nin özel recoverysi var ise onunla deneyin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı