Merhaba arkadaşlar. Ben Xiaomi Redmi Note 9 ( M2003J15SS merlin) cihazını kullanıyorum ama telefon ağır çalıştığı için Custom ROM kurmaya karar verdim. Nasıl kurarım ve hangi Custom ROM'u önerirsiniz?
Not1: Pil optimizasyonu ve RAM kullanımı iyi olursa çok iyi olur.
Not2: TWRP yeni sürümü (3.7.0) kuramıyorum telefon açılmıyor eski sürüm kurmak zorundayım.
Not3: MIUI 12.5.1 kullanıyorum bu Firmware ile uyumlu olursa çok iyi olur.
Teşekkürler. @Eminss0
Öncelikle varsa eğer TWRP kurmak zorunda değilsiniz. OrangeFox oldukça güzel çalışıyor. Kendi cihazımda da kurulu ve TWRP'den çok daha verimli çalışıyor. TWRP'nin çözemediği datayı tek başına rahatça çözebiliyor.
Öncelikle varsa eğer TWRP kurmak zorunda değilsiniz. OrangeFox oldukça güzel çalışıyor. Kendi cihazımda da kurulu ve TWRP'den çok daha verimli çalışıyor. TWRP'nin çözemediği datayı tek başına rahatça çözebiliyor.