Custom ROM Redmi Note 9 Custom ROM önerisi

Nasıl biraz detaylı anlatır mısınız hocam.

Magisk'e girip ilk başta son sürüm olsa bile (29.0 olup olmaması fark etmez) uygulamada yükle yapın. Bitince Magisk'e aynı şekilde yükle yapın.

Magisk'e girip ilk başta son sürüm olsa bile (29.0 olup olmaması fark etmez) uygulamada yükle yapın. Bitince Magisk'e aynı şekilde yükle yapın.

Tamamdır hemen yapıyorum ya da direk SHRP'den Magisk v29.APK olarak mı kursam ama APK'yı nasıl kuracağım onu bilmiyorum.

Tamamdır hemen yapıyorum ya da direk SHRP'den Magisk v29.APK olarak mı kursam ama APK'yı nasıl kuracağım onu bilmiyorum.

Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki apk uzantısını zip olarak değiştirip telefona flashlayın.

Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki APK uzantısını ZIP olarak değiştirip telefona flashlayın.

Tamam hocam deniyorum.

Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki APK uzantısını ZIP olarak değiştirip telefona flashlayın.

Hocam flashladım şimdi ne yapmam gerekiyor?

Tamam hocam deniyorum.

Hocam flashladım şimdi ne yapmam gerekiyor?

Telefonu açıp Magisk uygulamasına girin ve kurun, ardından uygulamayı güncelleyin. En son ise Magisk kısmından yükle yapın.

Telefonu açıp Magisk uygulamasına girin ve kurun, ardından uygulamayı güncelleyin. En son ise Magisk kısmından yükle yapın.

Hocam yine /dev/block/by-name/boot is read only diyor telefona restart atacağım sonra bakalım çalışıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…