E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #21 ErenPredator dedi: Hayır çünkü diyor /dev/block/by-name/boot is read only. Genişletmek için tıkla... Magisk sürümünüz nedir?
ErenPredator dedi: Hayır çünkü diyor /dev/block/by-name/boot is read only. Genişletmek için tıkla... Magisk sürümünüz nedir?
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #22 Eminss0 dedi: Magisk sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Uygulama sürümü 29.0 Magisk kendisi ise 23.0 da kaldı güncellenmiyor.
Eminss0 dedi: Magisk sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Uygulama sürümü 29.0 Magisk kendisi ise 23.0 da kaldı güncellenmiyor.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #23 ErenPredator dedi: Uygulama sürümü 29.0 Magisk kendisi ise 23.0 da kaldı güncellenmiyor. Genişletmek için tıkla... Magisk'i yeniden yüklemeyi deneyin. Uygulamayı değil, kendini.
ErenPredator dedi: Uygulama sürümü 29.0 Magisk kendisi ise 23.0 da kaldı güncellenmiyor. Genişletmek için tıkla... Magisk'i yeniden yüklemeyi deneyin. Uygulamayı değil, kendini.
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #24 Eminss0 dedi: Magisk'i yeniden yüklemeyi deneyin. Uygulamayı değil, kendini. Genişletmek için tıkla... Nasıl biraz detaylı anlatır mısınız hocam.
Eminss0 dedi: Magisk'i yeniden yüklemeyi deneyin. Uygulamayı değil, kendini. Genişletmek için tıkla... Nasıl biraz detaylı anlatır mısınız hocam.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #25 ErenPredator dedi: Nasıl biraz detaylı anlatır mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Magisk'e girip ilk başta son sürüm olsa bile (29.0 olup olmaması fark etmez) uygulamada yükle yapın. Bitince Magisk'e aynı şekilde yükle yapın.
ErenPredator dedi: Nasıl biraz detaylı anlatır mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Magisk'e girip ilk başta son sürüm olsa bile (29.0 olup olmaması fark etmez) uygulamada yükle yapın. Bitince Magisk'e aynı şekilde yükle yapın.
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #26 Eminss0 dedi: Magisk'e girip ilk başta son sürüm olsa bile (29.0 olup olmaması fark etmez) uygulamada yükle yapın. Bitince Magisk'e aynı şekilde yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen yapıyorum ya da direk SHRP'den Magisk v29.APK olarak mı kursam ama APK'yı nasıl kuracağım onu bilmiyorum.
Eminss0 dedi: Magisk'e girip ilk başta son sürüm olsa bile (29.0 olup olmaması fark etmez) uygulamada yükle yapın. Bitince Magisk'e aynı şekilde yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen yapıyorum ya da direk SHRP'den Magisk v29.APK olarak mı kursam ama APK'yı nasıl kuracağım onu bilmiyorum.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #27 ErenPredator dedi: Tamamdır hemen yapıyorum ya da direk SHRP'den Magisk v29.APK olarak mı kursam ama APK'yı nasıl kuracağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki apk uzantısını zip olarak değiştirip telefona flashlayın.
ErenPredator dedi: Tamamdır hemen yapıyorum ya da direk SHRP'den Magisk v29.APK olarak mı kursam ama APK'yı nasıl kuracağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki apk uzantısını zip olarak değiştirip telefona flashlayın.
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #28 Eminss0 dedi: Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki APK uzantısını ZIP olarak değiştirip telefona flashlayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. Eminss0 dedi: Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki APK uzantısını ZIP olarak değiştirip telefona flashlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam flashladım şimdi ne yapmam gerekiyor?
Eminss0 dedi: Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki APK uzantısını ZIP olarak değiştirip telefona flashlayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. Eminss0 dedi: Cihaz içinden Magisk'i silin, daha sonra Magisk v29.APK'daki APK uzantısını ZIP olarak değiştirip telefona flashlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam flashladım şimdi ne yapmam gerekiyor?
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #29 ErenPredator dedi: Tamam hocam deniyorum. Hocam flashladım şimdi ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Telefonu açıp Magisk uygulamasına girin ve kurun, ardından uygulamayı güncelleyin. En son ise Magisk kısmından yükle yapın.
ErenPredator dedi: Tamam hocam deniyorum. Hocam flashladım şimdi ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Telefonu açıp Magisk uygulamasına girin ve kurun, ardından uygulamayı güncelleyin. En son ise Magisk kısmından yükle yapın.
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #30 Eminss0 dedi: Telefonu açıp Magisk uygulamasına girin ve kurun, ardından uygulamayı güncelleyin. En son ise Magisk kısmından yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam yine /dev/block/by-name/boot is read only diyor telefona restart atacağım sonra bakalım çalışıyor mu?
Eminss0 dedi: Telefonu açıp Magisk uygulamasına girin ve kurun, ardından uygulamayı güncelleyin. En son ise Magisk kısmından yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam yine /dev/block/by-name/boot is read only diyor telefona restart atacağım sonra bakalım çalışıyor mu?