Alperen Aksu Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok.
Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.051 Makaleler 2 Çözümler 9 15 Ocak 2025 #2 Alperen Aksu dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok. Genişletmek için tıkla... Bende de eskiden redmi note 9 vardı o da çok geç açılıyodu normal birşey bence bu redmi note 9'da.
Alperen Aksu dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok. Genişletmek için tıkla... Bende de eskiden redmi note 9 vardı o da çok geç açılıyodu normal birşey bence bu redmi note 9'da.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 15 Ocak 2025 #3 Alperen Aksu dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok. Genişletmek için tıkla... Düşük sistemli telefon olduğu için normaldir. Hele çakma ise çok normaldir.
Alperen Aksu dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok. Genişletmek için tıkla... Düşük sistemli telefon olduğu için normaldir. Hele çakma ise çok normaldir.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.118 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 Alperen Aksu dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok. Genişletmek için tıkla... MIUI 13 sonrası geç açılıyor.
Alperen Aksu dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı emin olamadım. Sıfırlayınca da düzelmemişti. Bir de foruma sorayım dedim. Bootloader açık ama ROM kurma şansım yok. Genişletmek için tıkla... MIUI 13 sonrası geç açılıyor.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 17 Ocak 2025 #5 Scania R730 v8 dedi: Düşük sistemli telefon olduğu için normaldir. Hele çakma ise çok normaldir. Genişletmek için tıkla... Çakma derken? Yurtdışı cihazları mı kastediyorsunuz?
Scania R730 v8 dedi: Düşük sistemli telefon olduğu için normaldir. Hele çakma ise çok normaldir. Genişletmek için tıkla... Çakma derken? Yurtdışı cihazları mı kastediyorsunuz?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 17 Ocak 2025 #6 Taylor Swift Fan Cl dedi: Çakma derken? Yurtdışı cihazları mı kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Çakma derken? Yurtdışı cihazları mı kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 945 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #7 Zaten eski ve düşük-orta segment bir telefon sütüne gayet normal.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 17 Ocak 2025 #8 Scania R730 v8 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı cihazların özellik olarak yurtiçi cihazlardan ne farkı var da çakma oluyor?
Scania R730 v8 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı cihazların özellik olarak yurtiçi cihazlardan ne farkı var da çakma oluyor?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.118 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #9 Taylor Swift Fan Cl dedi: Yurtdışı cihazların özellik olarak yurtiçi cihazlardan ne farkı var da çakma oluyor? Genişletmek için tıkla... Yazılım atılıyor genelde.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Yurtdışı cihazların özellik olarak yurtiçi cihazlardan ne farkı var da çakma oluyor? Genişletmek için tıkla... Yazılım atılıyor genelde.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 18 Ocak 2025 #10 KorkmuşHamster dedi: Yazılım atılıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Vay be 9 yıldır çakma Xiaomi kullanmışım
KorkmuşHamster dedi: Yazılım atılıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Vay be 9 yıldır çakma Xiaomi kullanmışım