Ysrex Centipat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Merhaba, ben Redmi Note 9 kullanıyorum. Orange fox ile pixel exp kurdum ama root atamadim, nasıl atabilirim, formatsiz ve kolay bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
Merhaba, ben Redmi Note 9 kullanıyorum. Orange fox ile pixel exp kurdum ama root atamadim, nasıl atabilirim, formatsiz ve kolay bir yolu var mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #2 Orange Fox'a girip dosya isimleri nasıl önce onu söyler misiniz?
Ysrex Centipat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #3 Umut Nas dedi: Orange Fox'a girip dosya isimleri nasıl önce onu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... karisik kurusuk
Umut Nas dedi: Orange Fox'a girip dosya isimleri nasıl önce onu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... karisik kurusuk
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #4 Ysrex dedi: Karisik kurusuk. Genişletmek için tıkla... Format sart o zaman. Dosyalar şifrelenmiş.
Ysrex Centipat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #5 Umut Nas dedi: Format sart o zaman. Dosyalar şifrelenmiş. Genişletmek için tıkla... Tamam Umut Nas dedi: Format sart o zaman. Dosyalar şifrelenmiş. Genişletmek için tıkla... Ne indirmem gerekiyor? Basit bir seymi
Umut Nas dedi: Format sart o zaman. Dosyalar şifrelenmiş. Genişletmek için tıkla... Tamam Umut Nas dedi: Format sart o zaman. Dosyalar şifrelenmiş. Genişletmek için tıkla... Ne indirmem gerekiyor? Basit bir seymi