Telefonu nereden satın aldınız ?Yeni aldığım Xiaomi Redmi Note 9 model cep telefonuna bugün... IMEI kodunuz kopyalanmıştır telefonunuz 30 gün içinde kapatılacaktır şeklinde bir uyarı mesajı geldi. Ne yapmalıyım?
Yeni aldığım Xiaomi Redmi Note 9 model cep telefonuna bugün... IMEI kodunuz kopyalanmıştır telefonunuz 30 gün içinde kapatılacaktır şeklinde bir uyarı mesajı geldi. Ne yapmalıyım?
Bu konularda biraz araştırma yapmıştım, telefon kayıtsız olarak Türkiye'ye getirilmiş sonrasında dandik bir imei atılmış. Gerisi bildiğimiz gibi...Telefonu nereden satın aldınız? İki ihtimal var. Telefonunuz ya IMEI repair görmüş ya da bir şekilde kutu birisinin eline geçtiyse o da başka bir cihaza atmıştır.
Aldığım site ePttAVM. Bende bu duruma şaşırdım bildiğim kadarıyla bu firma devlete ait. Satıcı telefonu iade aldı ki sanırım Online alışverişlerde koşulsuz iade şansı varmış. Şu an para iadesi bekliyorum.
Bu konularda biraz araştırma yapmıştım, telefon kayıtsız olarak Türkiye'ye getirilmiş sonrasında dandik bir IMEI atılmış. Gerisi bildiğimiz gibi...
ePttAVM güvenilir ama satıcıları güvenilir değil dolandırıcı kaynıyor. En kolay dolandırılcağınız sitelerden biri.
IMEI atın gitsin. Kolay bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.