Redmi Note 9 - LineageOS kurulur mu?

Hocam geç görüyorum ama Magisk kullanıyorsanız MIUI camera indirebiliyordunuz rootla ben kullanmıştım.
Magisk nedir bilmiyorum ama root'lamayacağım cihazı zaten. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Magisk nedir bilmiyorum ama root'lamayacağım cihazı zaten. Teşekkürler.
Hocam selam şuanda bende Note 9'a Lineageos kuracağım da bi sorun var mı cihazınızda?

Hocam selam şuanda bende Note 9'a Lineageos kuracağım da bi sorun var mı cihazınızda?
Hayır sorun yok. Konuyu açtığım zamandan beri kullanıyorum gayet memnunum.

Edit: Ama şimdi aklıma geldi. Kamera özelliklerinin çoğu yok kendi kamera uygulamasında. Benim işimi görüyor. Fotağraf çekiyor mu çekiyor. Video da çekiyor. QR tarama özelliği de var ama MiOS'daki diğer kamera özellikleri modları, pro seçenekleri falan yok. Başka kamera uygulaması yükleyip config dosyası ile yapanlar oluyormuş sanırım ama ben ilk baktığım zaman düzgün çalışan bir uygulama bulamadım. Telefonun kamerası iyi değil zaten. Model olarak iyi değil. Benim de kameradan ekstra bir beklentim de yok zaten o yüzden memnunum dedim.

Nasıl yüklemiştiniz yardımcı olur musunuz?

Nasıl yüklemiştiniz yardımcı olur musunuz?
1 sene geçti üstünden. Sürekli de ilgilendiğim bir şey değil. O zaman Youtube'dan video izleyerek yapmıştım yabancı kanalların birinden. Yardımcı olamam o yüzden, kendiniz araştırın.

1 sene geçti üstünden. Sürekli de ilgilendiğim bir şey değil. O zaman Youtube'dan video izleyerek yapmıştım yabancı kanalların birinden. Yardımcı olamam o yüzden, kendiniz araştırın.
Telefonu brick ettim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…