Redmi Note 9 merlin cihazı için resmi olarak sanırsam HyperOS gelmemiş. Custom olarak indirebileceğim ROM var mı? Şöyle bir site buldum, buradan global ROM'u kurarsam olur mu veyahut sizin önerebileceğiniz site var mı?
EU ROM. 50'den fazla ROM denemişimdir daha stabilini, verimlisini bulamadım. Arayüz olarak AOSP ROM'lar daha seri olabilir fakat EU ROM'lar çok sağlamdır.
EU ROM. 50'den fazla ROM denemişimdir daha stabilini, verimlisini bulamadım. Arayüz olarak AOSP ROM'lar daha seri olabilir fakat EU ROM'lar çok sağlamdır.
*** Disclaimer I am not responsible for any damage you made to your device You have been warned crDroid is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device also attempting to bringing many of the best...
*** Disclaimer I am not responsible for any damage you made to your device You have been warned crDroid is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device also attempting to bringing many of the best...
Bir de normal stock rom kurar gibi kuracağız değil mi? Bazı romlarda özel olarak kurulum şekli, recovery falana gerekiyor diye duymuştum. Aosp romlarda böyle bir şey var mı?