Custom ROM Redmi Note 9 merlin için HyperOS ROM'u önerisi

ŞenolGüneş

Kilopat
Yer
Bursa Nilüfer
Daha fazla  
Redmi Note 9 merlin cihazı için resmi olarak sanırsam HyperOS gelmemiş. Custom olarak indirebileceğim ROM var mı? Şöyle bir site buldum, buradan global ROM'u kurarsam olur mu veyahut sizin önerebileceğiniz site var mı?

Cihazda A14 desteği yok. Anca port ROM bulabilirsin ama stabil olma ihtimali çok düşük. Attığın linkte uygun Hyper OS ROM'u yok.

Attığınız linkten kendime uygun en güncel rom`u nerden bulabilirim? Arayüzü pek çözemedim.

Biraz araştırdım ve MTK işlemciler için EU ROM olmadığını öğrendim.

Attığınız linkten kendime uygun en güncel ROM'u nereden bulabilirim? Arayüzü pek çözemedim.

Meditek işlemcilerde yokmuş gerçekten ben de yeni fark ettim. Bu tarz AOSP romlara bakabilirsin.

Daha önceden Custom ROM atmadığım için soruyorum, arayüz tamamen değişiyor mu yoksa istersek normal Xiaomi Launcher kurabiliyor muyuz?

Bir de normal stock rom kurar gibi kuracağız değil mi? Bazı romlarda özel olarak kurulum şekli, recovery falana gerekiyor diye duymuştum. Aosp romlarda böyle bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…