Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #1 Arkadaşlar alacakmış MI FIRM'de şu an yok ben Xiaomiui sitesinde buldum ama anlamadım çıktı mı? Teşekkürler... Dosya Ekleri Screenshot_20230307-225233_Technopat.png 81,5 KB · Görüntüleme: 165
Arkadaşlar alacakmış MI FIRM'de şu an yok ben Xiaomiui sitesinde buldum ama anlamadım çıktı mı? Teşekkürler...
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri - ShiftDelete.Net Geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunulan MIUI 14 güncellemesini hangi Xiaomi modelleri alacak? İşte liste! shiftdelete.net Burada alacağı gözüküyor.
MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri - ShiftDelete.Net Geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunulan MIUI 14 güncellemesini hangi Xiaomi modelleri alacak? İşte liste! shiftdelete.net Burada alacağı gözüküyor.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #3 en3s19 dedi: MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri - ShiftDelete.Net Geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunulan MIUI 14 güncellemesini hangi Xiaomi modelleri alacak? İşte liste! shiftdelete.net Burada alacağı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 MIUI 14 Update Leaked! - xiaomiui buradada indirme linki var beta falan galiba.
en3s19 dedi: MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri - ShiftDelete.Net Geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunulan MIUI 14 güncellemesini hangi Xiaomi modelleri alacak? İşte liste! shiftdelete.net Burada alacağı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 MIUI 14 Update Leaked! - xiaomiui buradada indirme linki var beta falan galiba.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Synth36 dedi: Redmi Note 9 MIUI 14 Update Leaked! - xiaomiui buradada indirme linki var beta falan galiba. Genişletmek için tıkla... Bence buradan indirmeyin. Telefona gelince otomatik olarak orijinal haliyle yüklemeniz daha mantıklı.
Synth36 dedi: Redmi Note 9 MIUI 14 Update Leaked! - xiaomiui buradada indirme linki var beta falan galiba. Genişletmek için tıkla... Bence buradan indirmeyin. Telefona gelince otomatik olarak orijinal haliyle yüklemeniz daha mantıklı.