Redmi Note 9 mu Note 8 mi?

surafu

Hectopat
Xiaomi Redmi Note 9 (64 GB) ve Xiaomi Redmi Note 8 (64 GB) arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Aralarında pek fark göremiyorum, hatta 8 daha iyi gibi duruyor.

Xiaomi Redmi Note 9 (64 GB) ve Xiaomi Redmi Note 8 (64 GB) arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Aralarında pek fark göremiyorum, hatta 8 daha iyi gibi duruyor.

Redmi Note 8 kullanan arkadaşım var hiç önermiyor sürekli yazılım sorunu ile uğraşıyor dile getirmiyor mümkünse Xiaomi almayın diyor. Note 9'u bilmiyorum.

Redmi Note 8 kullanan arkadaşım var hiç önermiyor sürekli yazılım sorunu ile uğraşıyor dile getirmiyor mümkünse Xiaomi almayın diyor. Note 9'u bilmiyorum.

Yazılım Sorunun'dan Note 9 için'de bahsediyorlar benim arkadaşım'da kullandığı için almak istiyorum. 2 Telefon'da çok beğendiğim modeller. Benim arkadaşım daha önce hiç hata ile karşılaşmamış.

Yazılım Sorunun'dan Note 9 için'de bahsediyorlar benim arkadaşım'da kullandığı için almak istiyorum. 2 Telefon'da çok beğendiğim modeller. Benim arkadaşım daha önce hiç hata ile karşılaşmamış.

Tasarım konusunda evet güzel telefonlar ama malum yazılım sorunu diye yönelmek istemiyorum.

Hocam 2'si arasında seçmenizi istiyorum :)

Hocam 2'si arasında seçmenizi istiyorum :) yine de teşekkürler.

@Heunzey hocam haklı.
Note 8 hem eski hem aktif olarak yazılım sorunu var MIUI 12.5 ile, Note 9 modelide kronik diyebileceğimiz kadar yazılım sorunu yaşadı/yaşıyor.
@Drqu1n
İkisi arasından seçim yaparsak ikisi de birbirinden beter.
Note 8, Note 9 modeline göre donanım ve güncellik olarak geride + olarak yazılım sorunu var.

Note 9, Note 8 modeline göre çok daha fazla yazılım sorununa sahip fakat daha güncel ve donanım olarak güçlü.

Ben yine Realme C25 veya TCL 10l öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı