Prisvx.q Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Bilgisayar açılmıyor ekran kartı gitti root atmak istiyorum. Nasıl atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.882 Çözümler 31 30 Ağustos 2023 #2 Prisvx.q dedi: Bilgisayar açılmıyor ekran kartı gitti root atmak istiyorum. Nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Atamazsın. Zorlandığın yerler olacak ve illa ki bilgisayar gerekecek. Daha önce root atmadıysan bunu bilgisayarsız hiç yapamazsın.
Prisvx.q dedi: Bilgisayar açılmıyor ekran kartı gitti root atmak istiyorum. Nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Atamazsın. Zorlandığın yerler olacak ve illa ki bilgisayar gerekecek. Daha önce root atmadıysan bunu bilgisayarsız hiç yapamazsın.
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 Halihazırda Custom Recovery flashlanmamışsa yapmanız zor.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 30 Ağustos 2023 #4 Bilgisayarla root atmak daha iyi olur. TWRP yüklersiniz oradan da root atarsınız. Bilgisayarsız yapmak istiyorsanız bazı programlar var ancak tavsiye etmiyorum.
Bilgisayarla root atmak daha iyi olur. TWRP yüklersiniz oradan da root atarsınız. Bilgisayarsız yapmak istiyorsanız bazı programlar var ancak tavsiye etmiyorum.