B BEGSLAYER Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Telefonum Xiaomi Redmi Note 9 Pro / 64 GB telefonumun alanını yükseltmek istiyorum Micro SD veya hafıza kartı alsam direkt depolama alanına eklenirmi ya da yüklediğim oyunları hafıza kartına atabilir miyim ve. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Telefonum Xiaomi Redmi Note 9 Pro / 64 GB telefonumun alanını yükseltmek istiyorum Micro SD veya hafıza kartı alsam direkt depolama alanına eklenirmi ya da yüklediğim oyunları hafıza kartına atabilir miyim ve.
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 27 Ocak 2022 #2 Hafıza kartı root ile depolama alanı olarak kullanılabiliyor fakat garantiniz devam ediyorsa root önermem.
Hafıza kartı root ile depolama alanı olarak kullanılabiliyor fakat garantiniz devam ediyorsa root önermem.
B BEGSLAYER Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Marco van Basten dedi: Hafıza kartı root ile depolama alanı olarak kullanılabiliyor fakat garantiniz devam ediyorsa root önermem. Genişletmek için tıkla... Root güvenlimi telefona bi sıkıntı çıkarırmı Marco van Basten dedi: Hafıza kartı root ile depolama alanı olarak kullanılabiliyor fakat garantiniz devam ediyorsa root önermem. Genişletmek için tıkla... Kanka söylemek istediğim şu yüklediğim uygulamaları hafıza kartına aktarabilir miyim telefonda yer kaplamasını istemiyorum
Marco van Basten dedi: Hafıza kartı root ile depolama alanı olarak kullanılabiliyor fakat garantiniz devam ediyorsa root önermem. Genişletmek için tıkla... Root güvenlimi telefona bi sıkıntı çıkarırmı Marco van Basten dedi: Hafıza kartı root ile depolama alanı olarak kullanılabiliyor fakat garantiniz devam ediyorsa root önermem. Genişletmek için tıkla... Kanka söylemek istediğim şu yüklediğim uygulamaları hafıza kartına aktarabilir miyim telefonda yer kaplamasını istemiyorum
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 27 Ocak 2022 #4 BEGSLAYER dedi: Root güvenlimi telefona bi sıkıntı çıkarırmı Kanka söylemek istediğim şu yüklediğim uygulamaları hafıza kartına aktarabilir miyim telefonda yer kaplamasını istemiyorum Genişletmek için tıkla... Root cihaza herhangi bir zarar vermez. Evet aktarabilirsin.
BEGSLAYER dedi: Root güvenlimi telefona bi sıkıntı çıkarırmı Kanka söylemek istediğim şu yüklediğim uygulamaları hafıza kartına aktarabilir miyim telefonda yer kaplamasını istemiyorum Genişletmek için tıkla... Root cihaza herhangi bir zarar vermez. Evet aktarabilirsin.