Çözüldü Redmi Note 9 Pro Fastboot'tan çıkılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tunahangurbuz

Centipat
Daha fazla  
Telefonum fastboot ekranına girdi. Güç tuşuna basılı tutuyorum ekran kapanıyor tekrar açılıyor yine fastboot ekranı. Şarjının bitmesini bekleyemem çünkü şarjım %100'dü. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam normal kullanıyordum telefonu bir anda böyle oldu yani bilinçli olarak bir şey kaldırmadım veya bir şey yüklemeye çalışırken olmadı. ADB ile komut göndermeye uğraşıyorum epeydir beceremedim. ROM mu yükleyeceğim son çare?

Fastboot-Bootloader ve fastboot reboot denedim sonuç başarısız yine aynı ekran geliyor.

Fastboot continue komutu ile açıldı hocam. Teşekkür ediyorum her şey için.

Aklımdaydı olmazsa onu öneririm diye. Ama fastboot reboot ile açılacağına inanıyordum.
Continue ne işe yarıyor, açmamı sağladı da öğrenmek için soruyorum? En son normal kullanımdaydım. Ses tuşu kendiliğinden basmaya başladı. Güç tuşuna basıyorum ekran kapanmıyor veya 15-20 saniye sonra kapanıyor. Sonrası kapandı tamamen ve fastboot ekranında kaldı.

Aslında benzer işi yapıyor ikisi de. Demek ki sizde continue çalışmış.
  1. Continue => continue with autoboot.
  2. Reboot=> reboot device normally.
  3. Reboot-Bootloader => reboot device into Bootloader.
  4. Help => show this help message.
Telefonum fastboot ekranına girdi. Güç tuşuna basılı tutuyorum ekran kapanıyor tekrar açılıyor yine fastboot ekranı. Şarjının bitmesini bekleyemem çünkü şarjım %100'dü. Ne yapacağım?

Roomu kaldırmış olabilirsin yani telefonda işletim sistemi yok. Eğer böyle bir şey yapmadıysan laptopa ADB dosyalarını indir ve telefonu laptopa bağlayıp ADB ile CMD üzerinden komut gönder. Fastboot reboot dene.

Roomu kaldırmış olabilirsin yani telefonda işletim sistemi yok. Eğer böyle bir şey yapmadıysan laptopa ADB dosyalarını indir ve telefonu laptopa bağlayıp ADB ile CMD üzerinden komut gönder. Fastboot reboot dene.

Hocam normal kullanıyordum telefonu bir anda böyle oldu yani bilinçli olarak bir şey kaldırmadım veya bir şey yüklemeye çalışırken olmadı. ADB ile komut göndermeye uğraşıyorum epeydir beceremedim. ROM mu yükleyeceğim son çare?

Fastboot-Bootloader ve fastboot reboot denedim sonuç başarısız yine aynı ekran geliyor.

"Fastboot reboot" zaten tuşa basmayla aynı işlemi yapar bir değişiklik olmaz. En son ne yapıyordunuz telefonda?

Continue ne işe yarıyor, açmamı sağladı da öğrenmek için soruyorum? En son normal kullanımdaydım. Ses tuşu kendiliğinden basmaya başladı. Güç tuşuna basıyorum ekran kapanmıyor veya 15-20 saniye sonra kapanıyor. Sonrası kapandı tamamen ve fastboot ekranında kaldı.

Aklımdaydı olmazsa onu öneririm diye. Ama fastboot reboot ile açılacağına inanıyordum.

Aslında benzer işi yapıyor ikisi de. Demek ki sizde continue çalışmış.
  1. Continue => continue with autoboot.
  2. Reboot=> reboot device normally.
  3. Reboot-Bootloader => reboot device into Bootloader.
  4. Help => show this help message.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı