padDIER345 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 64 4 Mart 2024 #1 ROM atmayı denedim olmuyor. Tek denemediğim TWRP OrangeFox. 1: Güncelleme olur mu? 2: Telefonuma zarar verir mi?
ROM atmayı denedim olmuyor. Tek denemediğim TWRP OrangeFox. 1: Güncelleme olur mu? 2: Telefonuma zarar verir mi?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Mart 2024 #2 Şu an yüklü olan sürüm ne.
babaproyak Attopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 padDIER345 dedi: ROM atmayı denedim olmuyor. Tek denemediğim TWRP OrangeFox. 1: Güncelleme olur mu? 2: Telefonuma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Şu anki sürümü ne.
padDIER345 dedi: ROM atmayı denedim olmuyor. Tek denemediğim TWRP OrangeFox. 1: Güncelleme olur mu? 2: Telefonuma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Şu anki sürümü ne.
padDIER345 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 64 4 Mart 2024 #4 12.0.3.0(QJZMIXM) babaproyak dedi: Şu anki sürümü ne. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: Şu an yüklü olan sürüm ne. Genişletmek için tıkla...
12.0.3.0(QJZMIXM) babaproyak dedi: Şu anki sürümü ne. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: Şu an yüklü olan sürüm ne. Genişletmek için tıkla...
babaproyak Attopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 padDIER345 dedi: 12.0.3.0(qjzmıxm) Genişletmek için tıkla... Güncel sürümmüş bana göre güncelleme bir de hafızası nedir ve RAM.
padDIER345 dedi: 12.0.3.0(qjzmıxm) Genişletmek için tıkla... Güncel sürümmüş bana göre güncelleme bir de hafızası nedir ve RAM.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Mart 2024 #7 Telefon MIUI 14 Android 12 güncellemesi almış Faseboot üzerinde güncelleyin.
padDIER345 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 64 4 Mart 2024 #8 babaproyak dedi: Güncel sürümmüş bana göre güncelleme bir de hafızası nedir ve RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam ama MIUI 14 geldi arkadaşıma
babaproyak dedi: Güncel sürümmüş bana göre güncelleme bir de hafızası nedir ve RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam ama MIUI 14 geldi arkadaşıma
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Mart 2024 #9 Redmi Note 9 Pro Global Firmware ROM TWRP (joyeuse) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Firmware (joyeuse) ⭐ Redmi Note 9 Pro Global ROM ⭐ Redmi Note 9 Pro Global Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROM mifirm.net Faseboot olanı indir.
Redmi Note 9 Pro Global Firmware ROM TWRP (joyeuse) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Firmware (joyeuse) ⭐ Redmi Note 9 Pro Global ROM ⭐ Redmi Note 9 Pro Global Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROM mifirm.net Faseboot olanı indir.
padDIER345 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 64 4 Mart 2024 #10 Pencere bakıcısı dedi: Redmi Note 9 Pro Global Firmware ROM TWRP (joyeuse) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Firmware (joyeuse) ⭐ Redmi Note 9 Pro Global ROM ⭐ Redmi Note 9 Pro Global Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROM mifirm.net Faseboot olanı indir. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yükleyeceğim hocam.
Pencere bakıcısı dedi: Redmi Note 9 Pro Global Firmware ROM TWRP (joyeuse) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Firmware (joyeuse) ⭐ Redmi Note 9 Pro Global ROM ⭐ Redmi Note 9 Pro Global Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROM mifirm.net Faseboot olanı indir. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yükleyeceğim hocam.