Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Bir şey fark ettim ki telefon kapalıyken bile şarj yavaş yavaş düşüyor. Telefoncuya da gösterdim, batarya sağlam dedi. MIUI güncel, ayarlar falan da zaten düzgün.
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Xiaomi telefonlardaki batarya ve şarj sorunlarını azaltabilecek bazı yöntemlerden bahsedeceğim. Her yöntemi uygulamak zorunda değilsiniz, size uygun olanları deneyebilirsiniz. 1. 4.5G / 5G'den 3G’ye Geçmek 4.5G ve 5G ağları, 3G’ye göre daha fazla güç tüketir...
www.technopat.net
Aynı cihazı kullanıyoruz bu arada ve rehberdeki şeyler sorunumu çözdü.
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Xiaomi telefonlardaki batarya ve şarj sorunlarını azaltabilecek bazı yöntemlerden bahsedeceğim. Her yöntemi uygulamak zorunda değilsiniz, size uygun olanları deneyebilirsiniz. 1. 4.5G / 5G'den 3G’ye Geçmek 4.5G ve 5G ağları, 3G’ye göre daha fazla güç tüketir...
www.technopat.net
Aynı cihazı kullanıyoruz bu arada ve rehberdeki şeyler sorunumu çözdü.
4.5G'den 3G'ye al VoLTE'yi kapat gereksiz uygulamaları sil bir de debloat yap bitti alternatif olarak da MIUI 14 EU ROM kurabilirsin gelişmiş pil ömrü için MIUI 13/12 EU ROM öneriyorum.
Custom ROM sorunuzu çözer eğer Custom ROM atmadan çözmek istiyorsan Rustdesk(Teamviewer Alternatifi) ile uzaktan bağlanıp çözeriz sonra buraya nasıl çözdüğümüzü yazarız.