gokdenzz
Hectopat
Daha fazla
Selam, çok da eski olmayan telefonum bir anda kapandı ve açılmamaya başladı. Xiaomi logosu geliyor fakat sonrasında tekrar kendini yeniden başlatıyor ve döngüye giriyor. Power ve ses açma tuşuna basarak bir panel açtım, oradan reboot tuşunu denedim fakat tekrar aynı durum söz konusu. Bu sefer de telefonu açtığım zaman birkaç dakika açık kalıyor sonrasında yuvarlak bir şey dönerek kapanıyor ve döngüye giriyor tekrardan.
Telefonu safe modda kullanabiliyorum şu anda tek, ayarlardan yedekleme falan da yaptım tedbir amaçlı fakat bu durumu format atmadan nasıl çözebilirim? Kronik bir sorun mu bilmiyorum bu markada fakat tuşlarda da bir sıknıtı yok gibi. Birkaç hafta önce de sesi kısmaya çalıştığım zaman ses yükseliyordu, garip bir durum. Nasıl çözebilirim, telefoncu arkadaşlar varsa ilgilenmelerini rica edeceğim.
Telefonu safe modda kullanabiliyorum şu anda tek, ayarlardan yedekleme falan da yaptım tedbir amaçlı fakat bu durumu format atmadan nasıl çözebilirim? Kronik bir sorun mu bilmiyorum bu markada fakat tuşlarda da bir sıknıtı yok gibi. Birkaç hafta önce de sesi kısmaya çalıştığım zaman ses yükseliyordu, garip bir durum. Nasıl çözebilirim, telefoncu arkadaşlar varsa ilgilenmelerini rica edeceğim.