M Mrazahx Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 68 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ekim 2020 #1 Redmi Note 9 Pro laptop görmüyor? Telefonu 1 hafta önce aldım. Ama bir türlü USB ile bağlantı yapamadım?
Redmi Note 9 Pro laptop görmüyor? Telefonu 1 hafta önce aldım. Ama bir türlü USB ile bağlantı yapamadım?
Gurasan Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #2 Telefonu bağladıktan sonra telefonda çıkan ekrandan dosya aktarımını seçiyor musunuz?
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 26 Ekim 2020 #3 Kabloda bir sıkıntı olabilir. Telefondan bağlantı isteğini onaylıyor musun?
M Mrazahx Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 68 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #4 Gurasan dedi: Telefonu bağladıktan sonra telefonda çıkan ekrandan dosya aktarımını seçiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir şey çıkmıyor sadece şarj ediyor. Pop Smoke dedi: Kabloda bir sıkıntı olabilir. Telefondan bağlantı isteğini onaylıyor musun? Genişletmek için tıkla... Telefondan bağlantı isteği gelmiyor. Telefonu da 2 hafta önce aldım daha yeni yani.
Gurasan dedi: Telefonu bağladıktan sonra telefonda çıkan ekrandan dosya aktarımını seçiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir şey çıkmıyor sadece şarj ediyor. Pop Smoke dedi: Kabloda bir sıkıntı olabilir. Telefondan bağlantı isteğini onaylıyor musun? Genişletmek için tıkla... Telefondan bağlantı isteği gelmiyor. Telefonu da 2 hafta önce aldım daha yeni yani.
M MelihTMF Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #5 Nereden aldınız telefoncu veya yurt dışı ise size çakma kablo vermiş olabilirler çakma kablolarda USB modülü yok bilgisayar telefonu görmez.
Nereden aldınız telefoncu veya yurt dışı ise size çakma kablo vermiş olabilirler çakma kablolarda USB modülü yok bilgisayar telefonu görmez.
M Mrazahx Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 68 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Kasım 2020 #6 MelihTMF dedi: Nereden aldınız telefoncu veya yurt dışı ise size çakma kablo vermiş olabilirler çakma kablolarda USB modülü yok bilgisayar telefonu görmez. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldım şarj gitmemesine rağmen USB gidip gidip geliyor.
MelihTMF dedi: Nereden aldınız telefoncu veya yurt dışı ise size çakma kablo vermiş olabilirler çakma kablolarda USB modülü yok bilgisayar telefonu görmez. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldım şarj gitmemesine rağmen USB gidip gidip geliyor.
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 18 Kasım 2020 #7 Sıkıntı bilgisayarınızda olabilir. Farklı girişleri denediniz mi?
M Mrazahx Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 68 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #8 Pop Smoke dedi: Sıkıntı bilgisayarınızda olabilir. Farklı girişleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim televizyon bile görüyor. Dosya aktarımı seçeneği çıkıyor ne hikmetse laptop görmüyor.
Pop Smoke dedi: Sıkıntı bilgisayarınızda olabilir. Farklı girişleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim televizyon bile görüyor. Dosya aktarımı seçeneği çıkıyor ne hikmetse laptop görmüyor.