Çözüldü Redmi Note 9 Pro logoda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YaKisKliElmA

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Elimde Redmi Note 9 Pro var bugün ona Custom ROM atmak için TWRP kurmaya çalışıyordum fakat bir hata veriyordu. İnterneten uzun arayışlardan sonra tekrar ROM kurarsak düzelir diyorlardı. Ben de Mi Flash ile tekrar ROM'u flashladım ama yarıda kesildi timeout error diye ve telefon tekrar açmaya çalışınca logoya kadar gelip gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca ses açma tuşu ile güç tuşuna aynaa anda basınca da Fastboot menusune giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fastboot moduna gir, aynı adımları uygula Mi Flash'ta. Kablonun sağlam olduğundan emin ol.

Fastboot moduna gir, aynı adımları uygula Mi Flash'ta. Kablonun sağlam olduğundan emin ol.

Şu anda telefonu seçmek için basınca bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-01 184522.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 26
Kullandığınız Mi Flash sürümü 2022.xxx, en son sürüm olan 2024.xxx sürümünü yükleyip deneyin.

En son sürümü yükledim hata gitti telefonu gördü mifirmden indirdiğim ROM'u çıkartıp seçtim sonra flash dedim şu an bekliyorum.

Recovery menüsüne girebiliyor musun giriyorsan bir çözüm biliyorum.
recovery kısmına girmeye çalışıncada fastboota atıyor

En son sürümü yükledim hata gitti telefonu gördü mifirmden indirdiğim ROM'u çıkartıp seçtim sonra flash dedim şu an bekliyorum.

recovery kısmına girmeye çalışıncada fastboota atıyor
Tamam, bilgisayardan uzak durun. Kablonun sağlam olduğundan emin olun. Hiçbir şekilde dokunmayın telefona ve kabloya.

Recovery kısmına girmeye çalışınca da fastboota atıyor.

Beni annemin J7 Prime 2'sinde ADB'yi açıp zorla restart attırken logoda kalıyordu ve ben en azından recorvery menüsüne girebiliyordum
Fakar Xiaomi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…