Redmi Note 9 Pro MIUI 13 güncellemesi yapılmalı mı?

Cihazla alakalı bir şey yok. MIUI 12 genel olarak fiyasko. MIUI 9-11 arası yine güzeldi. Zaten amiral gemisi alacaksam neden Xiaomi alayım?

Değil hocam MIUI 12 çok da güzeldi sizin telefonunuza yapamamışlar kuzenimdeki 8 Pro şu anki 10Pro'dan bile akıcı duruyor.

Cihazdan cihaza sürüm değişiyor benim kuzenimde Note 8 Pro vardı ve MIUI 12 mis gibiydi bende Note 9 vardı ve hiçbir sürüm güzel değildi akıcılık ve animasyonlar olarak söylüyorum.

Hayatımda gördüğüm en berbat yazılım direkt olarak MIUI 12'ydi. 12.5'da kısmen düzeldi. 13'de yine gitti.

Hayatımda gördüğüm en berbat yazılım direkt olarak MIUI 12'ydi. 12.5'da kısmen düzeldi. 13'te yine gitti.

MIUI kadar berbat arayüz görmedim kilidi açıp Custom ROM atmıştım şimdi iOSa geçtim çok rahat.

Araştırırsan göreceksin zaten?

Hocam kullandım diyorum bende sadece 12 düzgündü kalanı çöptü bende ROM attım sonra kendim MIUI kadar berbat arayüz görmedim general mobildeki arayüz bile daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…