Redmi Note 9 Pro MIUI ekranında kaldı

Dönüşünüz için teşekkür ederim. İçindekilerin silinmesi çok üzücü olacak fakat bu gidişle format atacağım

Gelişmelerden beni haberdar edebilirseniz çok sevinirim.

Siz çözüm bulabildiniz mi? Veya fabrika ayarlarına mı döndürmek zorunda kaldınız?

Maalesef çözüm bulamadım. Telefonu kullanmıyorum kaç haftadır. Olurda alternatif bir çözüm bulunur diye

Aynı şey benim de başıma geldi. Telefonunuzun açıp kapama tuşuna telefon kapanana kadar basılı tutun sonra telefon kendini yeniden başlatır eğer başlatmazsa siz kendiniz açın telefonu.

Aynı şey benim de başıma geldi. Telefonunuzun açıp kapama tuşuna telefon kapanana kadar basılı tutun sonra telefon kendini yeniden başlatır eğer başlatmazsa siz kendiniz açın telefonu.
Bu bahsettiğinizi çok uzun zamandır yapıyorum belki açılır diye fakat açılırken tekrar MIUI yazısında takılı kalıyor.

Ben de şu an aynı problemi yaşıyorum 20 dakıkayı gecmış olabılır bile. Sizin telefonunuz nasıl düzeldi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…