Redmi Note 9 Pro Pixel ROM kurmak mantıklı mı?

berkayaktas395

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Redmi Note 9 Pro MIUI 14 Android 12'de kaldı. Sizce PixelExperience ROM'u kurmak mantıklı mı? Pixel arayüzü çok hoşuma gidiyor.

Benim de hoşuma gidiyor, kurabilirsiniz tabii ki, MIUI 14'ten çok daha stabil çalışıyor üstelik.

Bilginiz pek yoksa riskli, varsa çok kolay. Yanlış bir işlemle telefonu brock edebilirsiniz. Telefoncular yapar ama ne kadar ücret alır bilemem.

Daha önce eTab 5'e aynı işlemi uyguladım ancak telefonda hiç uygulamadım.

Bu işlem riskli mi, telefoncular yapabilir mi?
Yapması çok basit.

1 - Bootloader kilidini açın.
2 - Bootloadera girin (Turuncu fastboot yazısı olan ekran)
3 - Pixel Experience sitesinde bulunan recoveryi indirin ve onu ADB ile cihaza yazdırın [fastboot flash recovery (recovery dosyasının adı).img].
4 - Recovery moda gidin (fastboot reboot recovery).
5 - Factory reset uygulayın recovery menüsünde olması lazım.
6 - Apply update menüsüne girip ADB seçeneğini seçin ve telefon bilgisayara bağlayın eğer sökmüşseniz.
7 - Siteden indirilen .zip dosyasını ADB ile telefona aktarın. (adb sideload (dosya adı).zip)
8 - Dosyanın yazdırılmasını bekleyin. Bazen hata gösterip 0.08x gibi bir komutla bitebiliyor, gayet normal.
9 - Bir kez daha factory reset yapın.
10 - Reboot system seçeneği ile telefonu yeniden başlatın ve bilgisayardan sökün telefonu.
11 - Telefonu kurup keyfini çıkartın.

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…