Redmi Note 9 Pro PUBG performansı nasıldır?

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
2. el olarak almayı düşünüyorum, bir de Note 8 Pro var o nasıldır acaba? Note 9 Pro'nun PUBG performansı, ısınması, şarjı, FPS'i nedir? Note 9 Pro sahibi hiç oyun oynanılmadığını, eşinin kullandığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el olarak almayı düşünüyorum, bir de Note 8 Pro var o nasıldır acaba? Note 9 Pro'nun PUBG performansı, ısınması, şarjı, FPS'i nedir? Note 9 Pro sahibi hiç oyun oynanılmadığını, eşinin kullandığını söyledi.

Akıcı ayarda 45 FPS alırsınız GFX ile 60'a cıkar ama bu sefer cihaz ısınır bu zamanda alınmaz alıcağınız fiyat nedir?

Alacağım fiyat 3000 daha pazarlık yapmadım

Fakat cihaz çok temiz duruyor Hocam sadece eşi kullanmış yani en fazla alo alo yapmış WhatsApp, Instagram'da gezinmiştir diye düşünüyorum

Note 8 pro'da yaklaşık 6-7 ay önce düşük grafikler, 60FPS akıcı bir oyun deneyimi sağlayabiliyordum. Durum şimdi nasıl bilmiyorum.
Pil konusunda yeterli ancak ısınma söz konusu. Eli yakmıyor ama sürekli bu şekilde kullanılması cihaza zarar verebilir.
Harici soğutmalarıda kullanabileceğiniz sanmıyorum böyle bir oyunu oynarken.
Benim önerim, sırf bu oyunu 60 FPS oynayabilmek için satın almayı düşünüyorsanız bilgisayar toplayalım isterseniz. Emülatör üzerinden de oynayabilirsiniz.

Aynı modeli kullanıyorum PUBG çok ısınıyor kullanırken telefonu tutarken elim ıslanıyor.
Redmi günlük kullanım için iyi. Xiaomi daha çok oyun için iyi performans veriyor Xiaomi almanı tavsiye ederim.

PUBG nasıldır hocam genel amacım PUBG ve kamera fakat zaten sonrasında paramı biriktirip bilgisayar almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı