Note 8 Pro almayı düşünürken Note 9 Pro geldi bende bu telefonu almayı düşünüyordum PUBG oynayan birisiyim ve videolarına bakarken 60 FPS olmadığını fark ettim Note 8 Pro akıcıda aşırı olabiliyor ama Note 9 Pro neden akıcıda aşırı olmuyor?
Video:
O zaman Note 9 Pro modelinden vazgeçeceğiz. Sizin önerebileceğiniz bir telefon var mı? Güzel kasmayan bir PUBG deneyimi için. Bütçe Note 9 Pro civarlarında, ben Kıbrıs'ta yaşıyorum burada fiyat farkı çok bu yüzden net bir şey söyleyemiyorum. Burdaki bütçem 2.500 - 3.000. Türkiye'de 4.000 falan oluyor sanırım.
Hocam şu an İPhone X kullanıyorum oradan aldım kaydı yok ama hala kullanıyorum, şimdi müsait değilim devamını yarın yazarım
Hatta daha önce Redmi Note 7 kullanıyordum o da kapanmadı 1 yıl oldu, İphone’da 1,5 yoldur bende ona da ne mesaj geldi ne kapandı
Note 8 Pro almayı düşünürken Note 9 Pro geldi bende bu telefonu almayı düşünüyordum PUBG oynayan birisiyim ve videolarına bakarken 60 FPS olmadığını fark ettim Note 8 Pro akıcıda aşırı olabiliyor ama Note 9 Pro neden akıcıda aşırı olmuyor?
Video: