U Ultra Yusuf Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #1 Telefonu kapattım ses kısma, ses yükseltme, ses arttırma kısma basıyorum ama aynı telefonumu görmüyor ne yapmalıyım? başka uygulamalara da baktım iletişim bağlantı noktası yok diyo şimdi ses kısmamı,ses arttırmamı,ses arttırma kısma yoksa 3 üne birden mi bascam Son düzenleme: 26 Eylül 2025
Telefonu kapattım ses kısma, ses yükseltme, ses arttırma kısma basıyorum ama aynı telefonumu görmüyor ne yapmalıyım? başka uygulamalara da baktım iletişim bağlantı noktası yok diyo şimdi ses kısmamı,ses arttırmamı,ses arttırma kısma yoksa 3 üne birden mi bascam
E EveryByte Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 53 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #2 Ultra Yusuf dedi: Telefonu kapattım ses kısma, ses yükseltme, ses arttırma kısma basıyorum ama aynı telefonumu görmüyor ne yapmalıyım? başka uygulamalara da baktım iletişim bağlantı noktası yok diyo şimdi ses kısmamı,ses arttırmamı,ses arttırma kısma yoksa 3 üne birden mi bascam Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatıp usb yi bağlamadan önce ses arttırmaya basılı tutup usb yi takacaksın. Artı 0 Eksi
Ultra Yusuf dedi: Telefonu kapattım ses kısma, ses yükseltme, ses arttırma kısma basıyorum ama aynı telefonumu görmüyor ne yapmalıyım? başka uygulamalara da baktım iletişim bağlantı noktası yok diyo şimdi ses kısmamı,ses arttırmamı,ses arttırma kısma yoksa 3 üne birden mi bascam Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatıp usb yi bağlamadan önce ses arttırmaya basılı tutup usb yi takacaksın.
KS KS U Ultra Yusuf Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 Tamam yalnız bir programla getirdim ama brick oldu Artı 0 Eksi