v1ew s0urce Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 31 Yer C:/ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 Merhabalar, daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Telefonu sessiz moddan çıkarınca arkada melodi tarzı bir şey çalmaya başladı. Aynı şekil mesaj gelince de oluyor. Nasıl çözebilirim? Telefon markası: Xiaomi Redmi Note 9 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021
Merhabalar, daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Telefonu sessiz moddan çıkarınca arkada melodi tarzı bir şey çalmaya başladı. Aynı şekil mesaj gelince de oluyor. Nasıl çözebilirim? Telefon markası: Xiaomi Redmi Note 9
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 11 Aralık 2021 #2 Hocam sistem güncellemesi yapınca olmuştur muhtemelen, Xiaomi'nin çoğu cihazında melodi çalıyor zaten. Artı 0 Eksi
Hocam sistem güncellemesi yapınca olmuştur muhtemelen, Xiaomi'nin çoğu cihazında melodi çalıyor zaten.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.897 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 11 Aralık 2021 #3 Anlık olarak çıktığında adamı tırstıran bir bildirim sesi mi bu? Eğer öyleyse benim cihazımda da aynı ses çıkıyor. Endişe edecek bir şey yok. Çıkmasını istemiyorsan ayarlardan bildirim seslerini kapatabilirsin. Not: Note 8 Pro 6/128 modelini kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Anlık olarak çıktığında adamı tırstıran bir bildirim sesi mi bu? Eğer öyleyse benim cihazımda da aynı ses çıkıyor. Endişe edecek bir şey yok. Çıkmasını istemiyorsan ayarlardan bildirim seslerini kapatabilirsin. Not: Note 8 Pro 6/128 modelini kullanıyorum.
KS KS v1ew s0urce Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 31 Yer C:/ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #4 IX. Corleone dedi: Hocam sistem güncellemesi yapınca olmuştur muhtemelen, Xiaomi'nin çoğu cihazında melodi çalıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ondan şüphelendim otomatik sistem güncelleme özelliği açıktı geri bildirim gönderdim Xiaomi'ye. KojiroHyuga04 dedi: Anlık olarak çıktığında adamı tırstıran bir bildirim sesi mi bu? Eğer öyleyse benim cihazımda da aynı ses çıkıyor. Endişe edecek bir şey yok. Not: Note 8 Pro 6/128 modelini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle değil. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Hocam sistem güncellemesi yapınca olmuştur muhtemelen, Xiaomi'nin çoğu cihazında melodi çalıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ondan şüphelendim otomatik sistem güncelleme özelliği açıktı geri bildirim gönderdim Xiaomi'ye. KojiroHyuga04 dedi: Anlık olarak çıktığında adamı tırstıran bir bildirim sesi mi bu? Eğer öyleyse benim cihazımda da aynı ses çıkıyor. Endişe edecek bir şey yok. Not: Note 8 Pro 6/128 modelini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle değil.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.897 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 11 Aralık 2021 #5 v1ew s0urce dedi: Hocam bende ondan şüphelendim otomatik sistem güncelleme özelliği açıktı geri bildirim gönderdim Xiaomi'ye. Maalesef öyle değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman yazılım güncellemesi yapıldıysa ondan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
v1ew s0urce dedi: Hocam bende ondan şüphelendim otomatik sistem güncelleme özelliği açıktı geri bildirim gönderdim Xiaomi'ye. Maalesef öyle değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman yazılım güncellemesi yapıldıysa ondan kaynaklı olma ihtimali yüksek.