Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Oyun APK dosyaları vs. indirip sildikten sonra gördüm ki kendi dosya yöneticisindeki temizleme kısmında silsem de APK dosyaları var gibi APK boyutu görünüyor. Misal şu anda hiç APK dosyam yok ama 4.5 GB kadar APK boyutu görünüyor. Benim hesabıma göre boş alan olması gerekenden 10GB kadar daha az görünüyor. Bu sildiğimiz dosyalar tamamen yok olmuyor mu, olmuyorsa artıkları silmenin bir yolu var mı?
Android işletim sisteminde, silinen bir uygulamanın külleri, dahili depolama alanında duruyor diye biliyorum. Fakat telefonun kendi temizlik uygulamaları veya temizlik uygulamaları sayesinde bu kırıntıları yok edebilirsin.
Android işletim sisteminde, silinen bir uygulamanın külleri, dahili depolama alanında duruyor diye biliyorum. Fakat telefonun kendi temizlik uygulamaları veya temizlik uygulamaları sayesinde bu kırıntıları yok edebilirsin.
Temizlik programlarını denedim hocam derin temizlik yapıyorum yine gitmiyor. Formatsız çözüm arıyorum doğru. İndirilenlerden siliyorum direk menüden değil yine de gitmiyor.
Galiba uygulamada bug var. Ayarlardan depolamaya baktığımda normal olması gereken gibi şu an. Uygulamada da burada yazan veri diğer temizlik uygulamasından farklı olabilir yazıyor.