Hayır. Cihazım yurt dışı.Yurt dışı mı yoksa Türkiye cihazı mı? Kutusu ve içeriği duruyor mu?
Üstüne kaç TL eklesem iyi bir şey alabilirim?
iPhone 8 olabilir aslında.SE2 senin cihazindan kat kat iyidir akıcılık konusundan ama butceni aşar mi, boyutu ve pili seni tatmin eder mi bilemem. Kardeşime dandik Huawei'den sonra 8 yıllık 6S'i verdim 1-2 yıl önce. Bataryasinfan falan yakınsa da telefonu baya bı kullandı. Sonra sattık. O telefon bana gelene kadar kim bilir kaç kişinin elinden geçti, kardeşimden de başka birine geçti. Sonra SE2 aldı. Şu an çok mutlu. Arkadaşımda SE2 aldı kamera, işlemci performansı olarak birebir iPhone 11 özelliklerini taşıyor ama gece çekim modu, batarya, ekran kasa oranı, face ID gibi konularda 11 önde. iPhone'a yavaştan gireyim, her şeyini de kabul ederek kullanacağım diyorsan. 32 lik bir 7 seni bir müddet daha götürür. Ama tekrar dediğim gibi piline falan takilmayacaksin. Onun dışında android S serilerinin eski telefonlarına bakinmani öneririm.
Naptın hocam?iPhone 7nin pili ne kadar götürür çok oyun oynamıyorum.
iPhone 8 olabilir aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.