E eray55 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Redmi Note 9 Pro Global V14.0.3.0.SJZMIXM güncelemesi geldi, yükledim sorunsuz çalıştı.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 30 Mart 2023 #2 Yeni eklenen özellikler nelerdir? RAM kullanımında iyileşme var mı? Tecrübelerinizi bekliyorum. (Cihazınıza IMEI atılmış mıydı?)
Yeni eklenen özellikler nelerdir? RAM kullanımında iyileşme var mı? Tecrübelerinizi bekliyorum. (Cihazınıza IMEI atılmış mıydı?)
E eray55 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 usta benim tel yurt dışından gelmişti IMEI atıldı burda güncelemeyi sorunsuz yükledi ben çok tel kulanan biri deyilim daha bilgili arkadaşlarımız var onlar artıları eksileri yazarlar ben sadece günceleme geldi için bilgi verdim
usta benim tel yurt dışından gelmişti IMEI atıldı burda güncelemeyi sorunsuz yükledi ben çok tel kulanan biri deyilim daha bilgili arkadaşlarımız var onlar artıları eksileri yazarlar ben sadece günceleme geldi için bilgi verdim