E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bir hafta içinde başlıktaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ya da bu fiyatlarda bir öneriniz var mı? Karşılaştırma linkide mevcut: Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Realme 6 (8 GB) - Xiaomi Mi Note 10 Lite Karşılaştırması - Epey Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Arkadaşlar bir hafta içinde başlıktaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ya da bu fiyatlarda bir öneriniz var mı? Karşılaştırma linkide mevcut: Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Realme 6 (8 GB) - Xiaomi Mi Note 10 Lite Karşılaştırması - Epey
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 19 Temmuz 2020 #2 Bence Redmi Note 9 Pro, Mi Note 10 Lite'dan daha iyi bir seçenek. Realme hakkında bir bilgim yok.
M molotofuseverim Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 34 21 Temmuz 2020 #3 Bildiğim kadarıyla redmi note 9 pro da ips panel bir ekran var, mi note10lite da ise amoled bir panel. Bu açıdan note 10 lite daha iyi bir tercih olabilir.
Bildiğim kadarıyla redmi note 9 pro da ips panel bir ekran var, mi note10lite da ise amoled bir panel. Bu açıdan note 10 lite daha iyi bir tercih olabilir.
Haluk Ziya Tercan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 214 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2020 #4 Yeni bir girişim buldum. Bütçene göre falan öneri yapıp sorarsan da açıklama yapıyorlar. Belki işine yarar : Neye ihtiyacın var söyle hemen bulayım!
Yeni bir girişim buldum. Bütçene göre falan öneri yapıp sorarsan da açıklama yapıyorlar. Belki işine yarar : Neye ihtiyacın var söyle hemen bulayım!
E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #5 Haluk Ziya Tercan dedi: Yeni bir girişim buldum. Bütçene göre falan öneri yapıp sorarsan da açıklama yapıyorlar. Belki işine yarar: Neye ihtiyacın var söyle hemen bulayım! Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Haluk Ziya Tercan dedi: Yeni bir girişim buldum. Bütçene göre falan öneri yapıp sorarsan da açıklama yapıyorlar. Belki işine yarar: Neye ihtiyacın var söyle hemen bulayım! Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #6 Amoled ekran, batarya ve arka kamera tarafında Note 10 Lite diğer modellerden daha iyi.
I IsmetGunerhan23 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #7 BERWAR dedi: AMOLED ekran, batarya ve arka kamera tarafında Note 10 Lite diğer modellerden daha iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman gidip alıyorum Note 9 Pro yerine. O kadar araştırdım ki midem bulandı birader bu nedir yahu .
BERWAR dedi: AMOLED ekran, batarya ve arka kamera tarafında Note 10 Lite diğer modellerden daha iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman gidip alıyorum Note 9 Pro yerine. O kadar araştırdım ki midem bulandı birader bu nedir yahu .
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #8 IsmetGunerhan23 dedi: O zaman gidip alıyorum Note 9 Pro yerine. O kadar araştırdım ki midem bulandı birader bu nedir yahu . Genişletmek için tıkla... Aldınız mı acaba?
IsmetGunerhan23 dedi: O zaman gidip alıyorum Note 9 Pro yerine. O kadar araştırdım ki midem bulandı birader bu nedir yahu . Genişletmek için tıkla... Aldınız mı acaba?