Redmi Note 9 Pro vs Note 8 Pro

Taha Özdemiir

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Organizatör - Koordinatör
Arkadaşlar internetteki bir testte hiç anlam veremediğim şekilde Note 8 Pro az önde ya da tam eşit gitti. Sizce Note 9 Pro'yu beklemeli miyim yoksa Note 8 Pro'yu 2100 TL'ye alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@BERWAR hocamı buraya alalım. Benim görüşüme gelecek olursak da 720G işlemcisi, Watt başına performans bakımından G90T'nin hayli önünde. 9 Pro'yu beklemelisiniz.
Gelmiş bile.

Son düzenleme:
@HABAR Watt başına performans olarak evet 720G daha iyi, Watt başına bakılarak performans değerlendirmesi yapmıyoruz maalesef direkt güç odaklı değerlendirmekte yarar var. 720G sayesinde 5000 boyutundaki bataryasıyla çok iyi bir batarya performansı sergileyecektir Note 9 Pro serisi. SD 730 ve 720G modelleri daha verimli işlemciler G90T modeline göre, burada bir itiraz edilecek bir husus yok.

İtiraz etmedim zaten hocam, 9Pro serisi; daha verimli işlemciyi daha yüksek batarya boyutuyla veriyor.

Merak etmeyin. Tahminime göre fiyatı Mi9T ile benzer olacaktır. Redmi serisi telefonlarda fiyat bakımından o kadar da uçulmuyor.
Birde Redmit Note 9S modeli çıkcakmış. Tam anlam veremedim. Ülkemize Redmi Note 9 Pro' nun yerine Note 9S modeli mi satışa sunulcak ki?

Birde Redmit Note 9S modeli çıkcakmış. Tam anlam veremedim. Ülkemize Redmi Note 9 Pro' nun yerine Note 9S modeli mi satışa sunulcak ki?
Üçü de ülkemize gelir muhtemelen.(9S,9 Pro, 9Pro Max) O, biraz daha uygun fiyatlı olur. Onu tercih etmek de mantıklı tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…