V Veresiye Bakkal Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Merhaba, ben telefon alacağım ama Samsung Galaxy M31'i çok beğenmesem de Poco X3 NFC ve Redmi Note 9 Pro arasında kaldım.
Merhaba, ben telefon alacağım ama Samsung Galaxy M31'i çok beğenmesem de Poco X3 NFC ve Redmi Note 9 Pro arasında kaldım.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #2 Poco X3 al. Note 9 Pro zaten ikisi varken alınmaz.
V Veresiye Bakkal Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 WoLeRm dedi: Poco X3 al. Note 9 Pro zaten ikisi varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı araştırdım M31'in birkaç ay geçmeden pil ömrü neredeyse yarısından aza iniyormuş o yüzden soru işareti kaldı bende izlediğim videolar arasında sadece Poco X3 NFC ve Redmi Note 9 Pro'yu sevebildim ama cevabın için teşekkürler.
WoLeRm dedi: Poco X3 al. Note 9 Pro zaten ikisi varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı araştırdım M31'in birkaç ay geçmeden pil ömrü neredeyse yarısından aza iniyormuş o yüzden soru işareti kaldı bende izlediğim videolar arasında sadece Poco X3 NFC ve Redmi Note 9 Pro'yu sevebildim ama cevabın için teşekkürler.