Redmi Note 9 Pro vs POCO X3 Pro

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, kendi telefonum eskidi. Babamın elinde de Redmi Note 9 Pro ve POCO X3 Pro var. Birini seç dedi. Hangisini seçeyim? İşlemcileri arasında AnTuTu puanı olarak 15 bin ya var ya yok. Benim için uygulamaları hızlı açması ve arka planda fazla uygulama açık olduğunda kesinlikle yavaşlamaması lazım. Ayrıca ara sıra CoD da oynuyorum. 120 Hz'nin aşırı bir önemi yok benim için. Kameranın da çok önemi yok şu an galerimde 20 tane bile önemli fotoğraf yoktur. Önemli olan benim için hız ve optimizasyon. Hangisini seçeyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir süre babamla beraber Redmi Note 9S (Pro ile neredeyse çok yakın ) babamın telefonu toz aldı, pisliklerde gezdi, işi yüzünden zarar gördü ve tost makinesine döndü (hala kullanıyor) benim telefonum ise anneme verdim ama şu an o canavar gibi içinde Snapdragon işlemci olduğu için çok rahat o yüzden temiz ise 9 Pro bakılabilir ama benim bildiğim X3 Pro daha iyi bir cihaz.
İyi sosyaller.

POCO X3 Pro. 120Hz'in farkını kullandıktan sonra hissedersiniz. Hem de oyun performansı açısından iyi bir cihaz.

Suan redmi note 9 pro kullanıyorum sana şöyle söyleyeyim işletim sistemi ilk açıldığında çok hantal kalıyor 1-2dk kendine gelemiyor.Oyun performansı vasat üstü pubg mobile stabil oynanmıyor 20-35fps arası gidip geliyor.Poco x3 pro çok daha sağlam cihazdır performans öncelikliyse.

Arkadaşlar gecenin köründe yazınca yanlış yazmışım cihaz X3 Pro değil X3 NFC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…