Redmi Note 9 Pro vs Xiaomi Mi Note 10 Lite

Emre_2000

Hectopat
Yakında yeni telefon alacağım bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

Yakında yeni telefon alacağım bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Benim önerim Mi Note 10 Lite.

Aralarındaki tek gözle görülür fark ekranları. Note 9 Pro IPS iken, Note 10 Lite Amoled kullanıyor. Arada da 700 lira civarı bir fark var. Bu sizin tercihinize kalmış birşey. Şahsen ben Amoled ekranları daha çok seviyorum.

Mi 10 Lite ile ilgili kronik sorunlar olduğunu izlemiştim çeşitli teknoloji kanallarından. Telefon görüşmesi sırasında ekran kapanmıyor, sensör çalışmıyor gibisinden şeyler. Ona bakın iyice araştırın öyle alın bence.

Ayrıca kesinlikle AMOLED almayın. Ekran yanıyor belirli kullanım sonrasında. 3 yıldır AMOLED kullanıyorum OnePlus 5 ile. Instagram alt ikonları ekranımı yaktı. AMOLED diye heveslenmeyin yani onu diyorum. Bir sonraki telefonum kesinlikle AMOLED olmayacak...

Mi 10 Lite ile ilgili kronik sorunlar olduğunu izlemiştim çeşitli teknoloji kanallarından. Telefon görüşmesi sırasında ekran kapanmıyor, sensör çalışmıyor gibisinden şeyler. Ona bakın iyice araştırın öyle alın bence.

Sensör olayını bilmiyorum ama görüşmede telefon kapanmama olayı telefon güncellendiğinde çözülüyor diye biliyorum. O yüzden Note 10 Lite pek sıkıntı yaratacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı