Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2023 #1 Redmi Note 9 telefonuma kuracağım her şeyi biliyorum pixel Experience kurulu şu anda direkt TWRP ile mi flashlamalıyım yoksa MIUI kurup mu flashlamalıyım? Teşekkürler...
Redmi Note 9 telefonuma kuracağım her şeyi biliyorum pixel Experience kurulu şu anda direkt TWRP ile mi flashlamalıyım yoksa MIUI kurup mu flashlamalıyım? Teşekkürler...
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 12 3 Mart 2023 #2 Direkt flashla.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2023 #3 Recoo dedi: Direkt flashla. Genişletmek için tıkla... Dosya telefonda data hariç wipe yapıp sonra flashlayıp bitince komple wipe yapmalıyım değil mi?
Recoo dedi: Direkt flashla. Genişletmek için tıkla... Dosya telefonda data hariç wipe yapıp sonra flashlayıp bitince komple wipe yapmalıyım değil mi?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 12 3 Mart 2023 #4 Synth36 dedi: Dosya telefonda data hariç wipe yapıp sonra flashlayıp bitince komple wipe yapmalıyım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiç twrp ile atmadım, bilgim yok. Genelde direkt flashlanıyor (en azından gsi rom kurarken böyle) stock rom kurmaya gerek yok.
Synth36 dedi: Dosya telefonda data hariç wipe yapıp sonra flashlayıp bitince komple wipe yapmalıyım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiç twrp ile atmadım, bilgim yok. Genelde direkt flashlanıyor (en azından gsi rom kurarken böyle) stock rom kurmaya gerek yok.