Redmi Note 9 Pro'ya nasıl Samsung Members indirilir?

iamfeitan

Femtopat
Hepinize iyi sabahlar, başlıktan da anlaşıldığı üzere telefonum Note 9 Pro'ya Samsung Members adlı uygulamayı yükleyemiyorum. Hatta Play Store'da arattığım zaman "bu öge cihazınızda çalışmaz." yazıyor. Arkadaşım bu uygulamayı bana Galaxy Watch 7 için önermişti, ben de indiremeyince buraya geldim, belki sorunumu çözebilen olur diye.

Benim isteğim, malum Play Store'dan indiremiyorum, APK biliyorsanız atmanız. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saatinizi kontrol etmek istiyorsanız Galaxy Wearables uygulamasını indireceksiniz. Members Samsung forumudur.

Saatinizi kontrol etmek istiyorsanız Galaxy wearables uygulamasını indireceksiniz. Members Samsung foru mudur?

Hocam wearables zaten saati ilk aldığımda kurmuştum health falan her şeyi kurdum da membersda güzel temalar falan varmış saate aktarabileceğim ama telefon desteklemiyor sanırım Play Store'dan indiremiyorum o yüzden APK falan biliyorsanız istemiştim. Aptoide'den denedim olmadı.

Samsung Members sadece Samsung kullanıcılarına özel bir uygulama. Cihazınla ilgili donanım testleri yapabilir, forumda diğer kullanıcılardan yardım alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…