Zyronx Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #11 guneralp dedi: MIUI ROM'da root problem çıkarabilir. Bundan 6 ay kadar önce Firmware uyumsuzluğundan çokça Redmi Note 8 Magisk kurulumundan sonra System has been destroyed hatasına düşmüştü. AOSP ROM'da uygulanması daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... O nedir abi.
guneralp dedi: MIUI ROM'da root problem çıkarabilir. Bundan 6 ay kadar önce Firmware uyumsuzluğundan çokça Redmi Note 8 Magisk kurulumundan sonra System has been destroyed hatasına düşmüştü. AOSP ROM'da uygulanması daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... O nedir abi.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #12 Zyronx dedi: Var abi birde ben telefonu bricklemekten korkuyorum sizce yapayımmı yapmıyım mı Genişletmek için tıkla... Sakın yapma dostum.Root atarsan garantin gider kalsın.
Zyronx dedi: Var abi birde ben telefonu bricklemekten korkuyorum sizce yapayımmı yapmıyım mı Genişletmek için tıkla... Sakın yapma dostum.Root atarsan garantin gider kalsın.
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 26 Mart 2022 #13 Zyronx dedi: O nedir abi. Genişletmek için tıkla... ROM değişmek, kısaca MIUI'dan farklı bir arabirim yazılımı. Google Pixel'lerde bulunan stok AOSP yazılımıdır.
Zyronx dedi: O nedir abi. Genişletmek için tıkla... ROM değişmek, kısaca MIUI'dan farklı bir arabirim yazılımı. Google Pixel'lerde bulunan stok AOSP yazılımıdır.