ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 Bir anda Redmi ekranında takılı kaldı. ADB görüyor fakat Fastboot moduna alamıyorum. Stock ROM atamıyorum o yüzden.
Bir anda Redmi ekranında takılı kaldı. ADB görüyor fakat Fastboot moduna alamıyorum. Stock ROM atamıyorum o yüzden.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #2 Güç+ses kısma tuşuna 10 saniye falan basılı tut bekle bakalım.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #3 Einstein dedi: Güç+ses kısma tuşuna 10 saniye falan basılı tut bekle bakalım. Genişletmek için tıkla... Basıyorum gene aynı ekran geliyor. Bootloop gibi bir şey oldu sanırsam.
Einstein dedi: Güç+ses kısma tuşuna 10 saniye falan basılı tut bekle bakalım. Genişletmek için tıkla... Basıyorum gene aynı ekran geliyor. Bootloop gibi bir şey oldu sanırsam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #4 TWRP yüklü ise TWRP'ye giriyor mu?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #5 Einstein dedi: TWRP yüklü ise TWRP'ye giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır girilmiyor ve yüklü değil, tek yapabildiğim recovery mod`a girebilmek. Wipe data yapmak istedim ama imei gider diye yapmadım.
Einstein dedi: TWRP yüklü ise TWRP'ye giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır girilmiyor ve yüklü değil, tek yapabildiğim recovery mod`a girebilmek. Wipe data yapmak istedim ama imei gider diye yapmadım.
mamibaba31 Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #6 ŞenolGüneş dedi: Hayır girilmiyor ve yüklü değil, tek yapabildiğim recovery mod`a girebilmek. Wipe data yapmak istedim ama imei gider diye yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu kılıfı çıkart bekle biraz kendine gelir genelde kılıf tuşlara baskı yapınca telefon kafayı yiyor
ŞenolGüneş dedi: Hayır girilmiyor ve yüklü değil, tek yapabildiğim recovery mod`a girebilmek. Wipe data yapmak istedim ama imei gider diye yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu kılıfı çıkart bekle biraz kendine gelir genelde kılıf tuşlara baskı yapınca telefon kafayı yiyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #7 Anladım PC var ise ADB moddan fastboota geçmeyi dene.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #8 Einstein dedi: Anladım PC var ise ADB moddan fastboota geçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Fastoboot`a uzun uğraşlar sonucu girdim. Stock rom nasıl atarım? Son düzenleme: 29 Mayıs 2024
Einstein dedi: Anladım PC var ise ADB moddan fastboota geçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Fastoboot`a uzun uğraşlar sonucu girdim. Stock rom nasıl atarım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #9 Mi Flash tool ile atabilirsin ama IMEI gider yurt dışı ise cihaz hocam.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #10 Einstein dedi: Mi Flash tool ile atabilirsin ama IMEI gider yurt dışı ise cihaz hocam. Genişletmek için tıkla... İmei gitmemeli. Onu nasıl yapabilirim imei gitmeden?
Einstein dedi: Mi Flash tool ile atabilirsin ama IMEI gider yurt dışı ise cihaz hocam. Genişletmek için tıkla... İmei gitmemeli. Onu nasıl yapabilirim imei gitmeden?