codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 29 Mayıs 2024 #21 ŞenolGüneş dedi: Amacım şu anda root değil telefonun geri gelmesi. Deneyeceğim şimdi. EFS ve MODEM seçeneği yok, bulamadım. Genişletmek için tıkla... NVRAM veya NVDATA var mı?
ŞenolGüneş dedi: Amacım şu anda root değil telefonun geri gelmesi. Deneyeceğim şimdi. EFS ve MODEM seçeneği yok, bulamadım. Genişletmek için tıkla... NVRAM veya NVDATA var mı?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #22 codefl0w dedi: NVRAM veya NVDATA var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Sorunu TWRP üzerinden Stock ROM kurarak çözdüm. IMEI gitti mi bilgim yok ama şu anlık bir sorun çıkartmadı. Son düzenleme: 31 Mayıs 2024
codefl0w dedi: NVRAM veya NVDATA var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Sorunu TWRP üzerinden Stock ROM kurarak çözdüm. IMEI gitti mi bilgim yok ama şu anlık bir sorun çıkartmadı.